SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşlar bi bilgisi olan veya daha önce yapmış olan arkadaşlar varsa bana bi ulaşşsın be...ya a beni yönlendirirseniz sevinirim..teşekkürler...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 e bu burda anlatılcak bişi diilki harbiden[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 once bir plan yapmaya calıs.Reaksiyon ısısını dısarı verilen degilde alınan ısı olarak da anlat.Ekzotermik endotermik reaksiyonları karıstır.Burdan sonra entalpi ye gec.Ne kadar ayrıntıya ineceksin bilmiyorum.Ayrıntılı olcak diyorsan entropi den de az biraz bahset.İnternette entalpi deiye turkce kaynak aratırsan bir cok yazı bulabilirsin. Tam olarak sana ne gerekiyor cıkaramadım.Uzerine genel bilgi olarak yazılası cok sey var reaksiyon ısısının.internette bulabilirsin hepsini
Öne çıkan mesajlar