IceTea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Karakter LS xx3x tir. yaninda TKM, Fencer 3xxx, Novice medic 50 quality damage kristal (25 tanesi tuned). süs olarak 30-35 tane renkli cristal. 6 acklay bone 107 max. 10 mill para. daha veteran ödüllerini almamis. 18 aylik ödülü var. AV-21 (rlz) fiat 500 usd. ilgilenenlerin Ö.M. atmasini rica ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceTea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bu mesaj fake değildir. hatta bu mesaja ek yaptığım sırada bazı yeni jedi skilleri kazandım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Cok guzel de turkiyede insanlarin bir oyun icin 500$ verecegini sanmiyorum (yanli$ anlama emegini cok takdir ediyorum) ama, jedi olmak artik eskisi kadar zor da degil... En iyisi e-bay gibi bi siteden satmaya cali$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 binbir emekle bu durumlara getiridiğin bir char belli ama bugün bile bir djk accountunu 100m nakit sayısız resources hazır çalışan vendor vede vendorların içindeki malları da sayarsak toplamda 700m e yaklaşan bir bir mal varlığını 1 milyara alabilme imkanımız varken 500$ bize çok yüksek geliyor. eğer illa bu fiyata satıcam diyorsan arkadaşlar haklı accountunu e-bay üzerinden sat ancak orda bu parayı verirler.[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 500 dolara bu account ı ebay de felan kımse vermez, ebay ı bı karıstırın biraz. uzgunum ki jedi in cok cok geri, min jedi parasi neyse o eder ki 200 300 dolar ı gecmez hayatta gözümde.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar