richard1989 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben mimarlık bölümüne girmek istiorm ama yetenek sınavı varmı yokmu ya da varsa nasıl bilmiorm lütfen bilen biri cevaplasn cevaplarınız için [email protected]'a yollayın pls
riglous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cus mail atamam. ama mimarlik icin yetenek sinavi var tabii ki. girmek istedigin uni'ye git, mutlaka sana yardim edecek birileri vardir. sorarsan soolerler neyin nasi oldugunu anlatirlar.[signature][hline]Tulahr
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mimarlıga yetenek sınavı ile almıyorlar. Guzel sanatlar icin yetenek sınavları soz konusu.99 dan sonra degishtiyse haberim olmadı bashka bir yerden daha arastırmanız makbuludur ama gecen selerde baktıgım kadarı ile oss kitapcıklarında mimarlık icin yetenek sınavı gorduumu hatırlamıyorum
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: mrproblem, 15 Şubat 2005 09:57 tarihinde demiş ki: Mimarlıga yetenek sınavı ile almıyorlar. Guzel sanatlar icin yetenek sınavları soz konusu.99 dan sonra degishtiyse haberim olmadı bashka bir yerden daha arastırmanız makbuludur ama gecen selerde baktıgım kadarı ile oss kitapcıklarında mimarlık icin yetenek sınavı gorduumu hatırlamıyorum +1 mimarlık bölümlerinde özel yetenek sınavı yok.
Öne çıkan mesajlar