felixxx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Sabah kalkışında ve gün içinde güç değişiklikleri yaşıyorum,bu farklılık sizlerde de vardır. Ama ben kendimde en yüksek efor ve gücü sabah kalktığımda buluyorum. Saat 7:30'da uyanıorum.Kalktığmda biras su içerim.Ondan sonra hafif egzersize geçiorum.Ama az gelio şnav çekmeye balşıyorum. 20-30-35 biras daha uğraşırsam 40 şnav çekiorum. Ama günün başka hiçbir saati 20-25 şnavdan fazlasını çekemem.Dumbell'lar için de aynı şey geçerli. Tabi sabah kahvaltıdan sonra içtiğim 9 ilacı gözönüne alarak bi sonuca varmam lazım. Sanırım sabah ilaçların etkilerinden arınmış olarak kalkıorum...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sabah testostoren salgısı yüksek oldugu için daha dinç ve güçlü oluyorsun. günün ilerleyen saatlerinde testo salgısı olmuyor yada çok az oluyor onun ıcın daha güçsüz oluyorsun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben full güçsüz hissediorum naapcaz ehe dürüm falan yiyince güçleniorum ama temel reis gibi :D[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ama 1-2 dilim helva yersem 20-30 dakika içinde gözle görülür fark yaşıyorum..şeker en basit enerji kaynağı tabi[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arcane şeyle çok oynarsan da halsizlik vs vs olabilir :) testo erkek için gün içinde bile önemli.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar