felixxx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Eyv Baby reklamlarını seviyorum. Hele o hala yayındaki tuvalette bi temizlikçi bebek var, iki tane iş adamı geliyo ve pisuarı kullanıo.Asıl o bebeğin pi**'sini salladığı saniye gülüyorum hafif....yorum[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eyv baby - eyvallah bebek oluyo biraz sanki o dediin evy baby[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 :lol:[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evy babay (evy=evyap fırmasının sevimli hali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar