SFX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben 100 kere bıraktım dedim ama kız arkadaşım içerken bende dayanamıyorum;en iyisi ondan ayrıldıktan sonra bırakmak :)[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bu sigarasız iLk haftasonumdu ve ciddi zorLanmaLar yaşadım. Bir kaç konuda fikirLerinize ihtiyacım var. Geçen hafta boyunca ofiste çaLışırken ve biLgisayar başındayken canımın çok fazLa sigara çektiği anLar yaşadım. Fakat haftasonu ede maç seyrederken feLan canım sigara çektiğinde ya tespih çektim , ya çekirdek çıtLattım ya da ne biLeyim kuruyemiş feLan yedim. Peki ofiste boş kaLan zamanLarda canım sigara çektiğinde ne iLe vakit geçirebiLirim ? Ya da şöyLe sorayım , eLimi diLimi ne iL meşguL edebiLirim ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sigarayı niye bırakırsınız hiç anlamam ki:) 6 ay falan yalan, 1 yıl bırakıp sora deli gibi başlayan insanlar var, piskopat da değiller, vücut istiyo demek ki. bak sende de l leri L yazma hastalığı şeyettirmiş.. bu meret el alışkanlığı, ağız alışkanlığı ve duman alışkanlığı diye bölünüp sora kurşun kalemi parmağının arasında sigara gibi tutarak (zaman zaman dudağına bile götürebilirsin) bi nevi özlem gidermeyi denettirebiliyo. yani.. neyse.. hele birayla veya sade kahveyle içmekten vazgeçmek.. neyse..[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 nooldu senin sigara maceran?başladınmı tekrar hehe.lan şu güne kadar en az 20-25 kere(abartısız) sigarayı bırakmayı denediğimi farkettim şimdi.en son azaltiim dedim.günde 5 tane falan içmeye başladım.1 hafta geçti bugün yine eskisi gibi içmeye başladım.burayı görünce lan hepten bırakıcam dedim bakalım denicem bi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet maLesef başLadım. Bahane değiL ama kötü geçen bir günün ardından sinirLerimin yatışması için 1 tane yaktım ve sonra gerisi çorap söküğü gibi geLdi. MaLesef bu iLk denemem de başaramadım.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu günü yanlızı geçirdim çünkü ihtiyacım vardı. insan yanlızlığıdnan sıkılmasının sebebi kendinden sıkılmasıymış. Bende bu gün kendimle barışık ama moralim bozuk geçirdim. Ve kimseye hakkettiğinden fazla değer verilmemesi gerektiğini bir kez daha anladım. SEni seviyor sende onu ama birşey ters!! Zaten hiç bi zaman herşey birazilya dizisi gibi olmuyor. Neyse! Zararanın neresinden dönersen kardır dimi?...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 mission failed :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar