Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer gününde neler yaparız nerelere gideriz

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Söyleyin bilelim bidahakine bizde yaparız nerelere gittiniz..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 14 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Sevgililer gününde kendime yeni bir bilgisayar aldım
AMD 64 3000 Mhz
512 Kingston ram
Asus K8V
80 Seagate sata hdd
Gb FX5700 ekran kartı modelini unuttum

830 YTL :)

naptın hoca sen ya hiçmi donanım bölümüne gelip bi bilene danışmadın.o aldıgın seagate harddisk cayır cuyur sesler çıkaracak :( ses yapıyor yani.neyse olmuş bi kere.

Ben nemi yaptım?sehir dışında olan sevgilimle telefonla konustum hediye alışverişimi telefonda yaptım :) sonra yagmurda biraz ıslandım o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle okuldaydım (sabah 8 de oula gittim) , sonra 4 te eve geldim , 4.30 da yattım 7.30 da geri uyandım . hala evdeyim :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıp layn yakışıyormu yanacaksın nie alıyorsun :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf sevgililer günü olduğu için değil; Yine göremedim. Zaten manevi bir özelliği yok bu günün benim üzerimde..

[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

[Bu mesaj rexx tarafından 14 Şubat 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...