Krmz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sitede cosmos için yazılan yazıları okudum fakat combat text olayını bulamadım. ( hani şu sağda kim kime kaç vurdu falan onları gösteren text. ) Acaba bu cosmos'un bir özelliği mi yoksa başka birşeyden alınıyor. Çünkü ne kadar aradıysamda cosmos ta böle bir şeye rastlayamadım. Şimdiden teşekkürler[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Cosmos ile ilgisi yok. WoW'un kendi üzerinde olan bir özellik bu. Chat penceresinin üst bölümüne çift tıklarsan, "General" ve "Combat" olarak iki farklı tab görebilirsin. Hangisine tıklarsan onu görürsün ayrıca sürükleyerek başka bir yere monte edebilirsin.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Saatlerce binbir tane mod deneyip, hiçbirinde olmadığını gördükten sonra, aslında çözümün bu kadar gözümün önünde olduğunu görmek gerçekten çok şaşırtıcı. Tşk ediyorum :)[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar