Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 3 aylıkken nasıl kalp krizi geçirebilir bir bebek ya ? Uçak mı düştü evin bahçesine.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bu konuda fazla geyik yapmak yanlış olur diye düşünüyorum[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Havale filandır o. Alexi haklı 3aylık bebeğin kalp krizi geçirmesi mucize olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kalbi delikmiş ve olduğunde doktor raporu olarak kalp krizi ve kalbinin delik olmuş oldugu ortaya cıkmış. Kalp ten olen bole ani olumlerde yüze yada sırta leke vururmuş. Ablamında oldugunde yüzünün sol tarafinda morluk varmış bütün bir sol tarafında[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Neyse burya yazılan her msj seni daha çok üzücek. Çünkü bende daha 1 aylık olmadan bi abimi kaybetmişim. Azda osla 1-2 siyah beyaz resmi var ama sonuçta senin kanından biri insan kötü oluyor. üzülmemk için en iyisi onun cennet te olduğunu bilip mutlu olmak.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Başiniz sağolsun. Yinede şanlısın onu tanımamışsın. Aliştıktan sonra 1 anda hayatından çikması çok daha zor oluyor...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar