Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ÖSYM görevlisinden şok itiraf! 05/06/2003 17:09 [Murat Şen] Bugün tanıştığım ÖSYM görevlilerinden biri, kendinden beklenmeyen bir espri/gerçeklik ile beni aydınlattı. Ona bilgisayar oyunları ile ÖSYM kavramının birbirine son derece zıt olduklarından bahsederken, kendisi öğrencileri bilgisayar oyunlarına teşvik ettiklerini söyledi. Ardından şöyle devam etti, - Biz öğrencilere oyun oynamayın demiyoruz. Oyun oynayın ki, bizim elememize gerek kalmasın. Kaynak = TRGamer[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hueheehuheua[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hadi len ordan derim ben bu görevliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yani sonuç olarak_[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bilgisayar oyunu -> coken bilgisayari adam etme zaruriyeti -> artan bilgisayar hakimiyeti -> artan bilgisayar bilgisi -> artan ulan sunu da yapamaz miyim meraki -> artan yetenek alanlari -> is bulmada avantaj -> daha cok para[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Sonucunu kendiniz çıkarın artık :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 tersi de gecerlidir. oyun oynamaktan hoslanmama -> bilgisayarla az ugrasma -> bilgisayardan uzak kalma -> bilgisayarla ilgilenmeme -> universiteye kadar bilgisayarla hasirnesir olmama, pek anlamama -> universitede zorlama bir kac bilgisayar uzerine ders alip bi bok anlamama -> mezuniyete yakin yusuflama, eksik kapatmaya calisma -> yetersiz zamanda mevzuya hakim olamama -> is gorusmesinde gak guk -> daha az maas -> daha az para en bastakini unutmusum ilk seferinde eklemeyi editledim [hline]www.mizzah.com [Bu mesaj unity100 tarafından 06 June 2003 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 mıllet sapıtmıs[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ben bu Murat Şen'i döverim[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tamamen doğru özellikle o tercih formları, adres formları, cart curt tamamen eleme mantığıyla yapılmış[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 adam ziir..[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben hala anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 oyunda oynarim unide kazanirim kim tutar lammm :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 O ortalamayla yava$ kazan mumkunse :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: general83, 07 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: tamamen doğru özellikle o tercih formları, adres formları, cart curt tamamen eleme mantığıyla yapılmış[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin heh tam benim düşüncelerimi destekliyor. öss formunu doldururken ne hale geldiğimi bir ben bilirim. Hatta verip teslim edince de "oh be işin en zor kısmını atlattım, bundan sonrası daha kolaydır herhalde" demiştim :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: THiM, 13 June 2003 21:52 tarihinde demiş ki: said: general83, 07 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: tamamen doğru özellikle o tercih formları, adres formları, cart curt tamamen eleme mantığıyla yapılmış[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin heh tam benim düşüncelerimi destekliyor. öss formunu doldururken ne hale geldiğimi bir ben bilirim. Hatta verip teslim edince de "oh be işin en zor kısmını atlattım, bundan sonrası daha kolaydır herhalde" demiştim :)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... +1[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: -Wissy, 13 June 2003 21:47 tarihinde demiş ki: O ortalamayla yava$ kazan mumkunse :)[hline]tHe Original fi$h® kazanirim ben sen bakma notlarima :)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 İyi. zaten beni ilgilendirmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar