Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] nwn yazilarin gorunmemesi sorunsali


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Bugun oyunu yeniden kurup biraz oynayayim dedim ama o da ne oyunu kurduktan sonra hic updatelemeden oynamaya kalktim ama info v.s icerikli yazilar yok onun yerine beyaz bo$ bir alan var. Yani yazilarin olmasi gereken yerde sadece bo$luk var. Zamaninda da ya$ami$tim boyle bir sorun ama sonra nasil cozdum hatirlamiyorum. Sitede de baktim benzer bir sorun ya$ayan cikmami$. Bana gta3 theki texture sorunsalina yakin bir$eymi$ gibi geldi ama ilgili patch varmidir yokmudur pek bakmadim. 70 mb patch vardi zira gozumde buyudu once. Sonra tum patchleri indirdim(2 kere) ama sorun devam etti. Sinirlenip oyunu re-instal etmeye karar verdim ama patchleri yedeklemeyi unutunca onlarda gitti. $imdi varmidir bunun cozumunu bilen?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Te$ekur ederim ancak burada sadece diyaloglarin birer yedegi var. bende diyaloglar tamam. Eksik olan mesela karakter yaratma modulundeki aciklamalar (orn: str: is the base... hode)
Birde oyun icinde bir alana sag tiklayinca cikmasi gereken ozelliklerin ikonlari falan yok. Ileride daha da yardimci olacagiz demi$ler ama ba$kada bi$ey yok.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Winrar programın varsa .cab dosyalarını açabiliyor olmalısın. Ama bende data.cab dosyalarını açmıyor. Eğer istersen o .bif dosyasını sana yollayabilirim. Dosya yaklaşık 70 MB ama winrarla sıkıştırınca 5 MB oluyor.

Bu arada istersen bu linke de bakabilirsin. Cab dosyalarının nasıl açılabileceği konusunda bazı bilgiler var.

http://www.annoyances.org/exec/show/article01-010[signature][hline]Nwn1 Modüllerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yollayabilirsen gercekten beni cok buyuk bir dertten kurtarmi$ olursun :) Winrar acamiyor bu arada data.cab lari haklisin yani :) Zamaninda extractor ile yapmi$tim bi$eyler ben ama dedigim gibi hatirlayamadim. Tekrar cok te$ekur ederim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...