KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşlar benim hani bi ara açtıımbi konu vardı işte şimdi o sevgilimne daha doğrusu ayrı olduum sevgilime bir kırmızı gül aldım da onu boşboş AL die vermnicem herhalde diimni yani ne diyebilirm ona bu gülü veirrken acaba ??? yani mümkünse çok can alıcı ve cızz ettirici bişile rolsun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Güneşin batışında görmek yüzünü, yağmurun yağışında, ve hissetmek gidişini..... öylesine sarılmak sana kaldırımda kış günü. soğuga inat yürümekseninle. üşümeden, soğığu hissetmeden yanlızca seni düşünmek. o yakıcı sıcaklığınla beraber saatlerce yürümek, yağan yağmura inat okşamak şaçlarını ve tutup ellerini, gözlerine bakarak sana deli gibi sevdiğimi söylemek.... Zamana ve hiç birşeye aldırmadan... hiç bir kayğı duymadan... sadece sevmek............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya valla parçalamışın ne diim hiç bu kadar iideildide en azından devam sadece 1 fikirle olmaz gende ilgilenenlere tşkr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya alttarafi bi gül vercek , 10 satir siir bayar hatunu =p ben olsam $ahsen beenmezdim we ,kisa we öz olmasi her zmn en iyisi.. al diemiosan alirmisin de o saman =P ''sana layik deiiil ama idare ett artiik =P'' derler genelde klasikle$mi$... neeese... seni seviorum de kulagina fisildayarak..icinden gelenleri söylemek her zaman en iyisi .. 4-5 saat öncesinden hazirlama bence ne sölicegini, zamani gelince döktür kalbinden =) hem hatun'da anlar icinden gelerek söledigini.. bu onuda sewindirir.. dogallik her zmn güzeldir =P mhh.. kiskandim simdi yaa =( banada anca msnden gül yollasnlar ''üzülme'' diyerekten smiley i$te...[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aşk meşk demeyin kardeşim bana :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 valla millet saolunda bu arda üzülmeyin daha 15 yaşındayım ee şimdiden başlıoz:D bu arda konuştum verdim gülü zaten dedi bende düşüncektim zaman tanı biraz bana dedi bende ne dersen de ben hep senin yanında olcam ve seni herzaman sevecem dedim o da güldü kalktık sonrada gül için saol muchx fln işte öle bnece ii olcak işin sonu neyse artık hadi hayırlısı yardım etmeyi deniyen yada edebilen herkese çok tşkürler :D artık daha mutluyum yuppii :D ama gende sonuç belli deil ben genede yarın saplar günü için hazırlık yapıyım en iyisi :D[signature][hline] Neden Sadece Rüyalarında Görürsün O'nu Sen Bir Degişiklik Yap ve Gözünün Önüne Getir ; Hayat Devam Ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Coming soon ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar