Respectful Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Nihat gol sayısını 13 e yükseltti. bilmiyorum maçı izlediniz mi ama real sociedad ilk yarı çok güzel oynadı we nihat harikaydı. 2 gol 1 asistle oynadı maç 3-1 bitti.r.santander'in yeni teknik direktörü maçtan önce bu maçı alacağız demiş r.sociedad da yeni teknik direktöre hoşgeldin sürprizi hazırlamış[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende topic açmayı düşünüyodum gerçekten bayaa yükselişte seneye nihat çok büyük bi avrupa takımında forma giyerse şaşırmayın helal olsun nihat. *! şak şak şak*[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 nihatın ilk golü ve aranburu'nun golleri çok güzeldi 3. golde yandan gelen pasta boş kaleye yuvarladı,böylecelikle gol krallığı yarışında birinciyle 4 gol farkı kaldı,eğer bu formunu devam ettirirse gol kralı olabilir,inş tabiki kalbimiz nihatla[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet herkez orta yapacak diye beklerken aman alalhım o nasıl bir vuruştu ya mermimi desem füzemi desem diyecek kelime bulamıyorum hayatımda gördüğüm en iyi gollerden biriydi.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aa kaçırmışım o golu tüh gosterse keske bı yerde[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hami'den sonra herhalde topa en iyi vuran adam türk futbolunda kazakistan maçındaydı sanırım adamın parmağını kırmıştı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Adam iyi oyuncu.Ama şöyle bi özelliği var,kötü oynarsa %100 kötü oynuyor yani hiçbir pası yerine gitmiyor,dogru düzgün şut çekemiyor vs vs.Ama bu nadiren oluyo.Genelde süper,umarım böle devam eder. Bu arada kendisine Rusya,İngiltere ve İspanya'dan teklifler varmış ama adını açıklamadı.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Rusya'dan CSKA teklif götürmüş bakarsınız abra chelsea'ye alır gerçi alırsa zor oynar :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Valencia'ya gidebilirmi$... Sevinirim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İlk zamanları sosyedat iyi takım olduğundan iyi gözüküyo diye düşünüyordum ama son bir kaç haftadır çok üst düzey performans gösteriyo Darısı Milli Takımın Başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ersun yalanın sistemine uymaz nihat. iyi oynuyorya.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ağzına sağlık şu uğursuz adam ne zaman gidecek merakla bekliyorum 2006 dünya kupası şansını yitirdiğimiz zaman gelmeden olur inşallah.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 mucize lazım ne şansından bahsediyorsun.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 anla işte :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 GS lilerde ne hastalıktır her konuyu ersun yanala getirmeye şartlandırdınızmı kendinizi? Nihat avrupaya gidipde en başarılı olan türk futbolcu benim görüşüme göre bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz. Bence Abramoviçin cska ya almak istediğini 1 sene sonrada chelsea ye getireceği konusunda bişey duydum tv de bilemiyorm ne derece doğrudur ama bence artk sociedad dan ayrılıp daha iyisine geçme zamanı geldi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet vodan şartlandırdık çünkü çok büyük haksızlık etti hakan'a ya da şöyle diyim belli güçler ona yaptırdı o da boyun eğdi çünkü hakan'ı almadan evvel vazgeçilmezim fln diyordu böyle adamların milli takıma yeri olmamalı, ayrıca hakan'ı milli takıma aldıramayan güçleri çok merak ediyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya bu konuda bende bişeyler yazmak istiyorm ama çok konuşuldu bence yersiz Nihat Kahveci konusu altında yeni bir hakan tartışması yaratmak.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bencede nihat rlz deyip noktayı koyuyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Son üç yılda La Liga'da en çok gol atan ikinci futbolcu bir Türk: Nihat Kahveci. (Birinci Ronaldo) Kalbimiz seninle başarılı performansının devamını -özellikle milli takım için :)- diliyoruz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 100 maçta 51 gol müthiş bi istatistik, hemde la liga'da helal olsundan başka bi laf yok bi adam için.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben beşiktaşlıyım ama ersun yalana bende gıcığım. hakanı oynatmıyor diye değil. hakanı oynatmıyorken açık açık yalan söylüyor diye. ve elinde sol kanat oyuncusu olmayan bir hocanın tercihini , elinde sol kanat oyuncusu varken kullanırken yaptığı hataların çoğunu maçlarda yapması gibi. sistemine uymayan oyuncu sahadaymış gibi oynadığı için , rakipleri 17 yaşındaki futbolcuları a milli takımda 11 e yerleştirirken 21 yaşını geçmeyen hiç bir futbolcuyu sahaya sürmediği için... ha birde... SERİ BAŞI OLDUĞUMUZ ÇOK KOLAY Bİ GRUPTAN DÜNYA KUPASINA KATILAMIYACAĞIMIZ İÇİN[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: uncla, 14 Şubat 2005 03:32 tarihinde demiş ki: 100 maçta 51 gol müthiş bi istatistik, hemde la liga'da helal olsundan başka bi laf yok bi adam için. evet adam cok gral ya cok da iyi uyum sağladılar Darkoyla.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Birinci Ronaldo degil, Eto'o...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Son 3 yılda..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ntv veriyo dimi ispanya ligi maçlarını ?[signature][hline][b]Minnesota Timberwolwes[b] K.G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar