Shady Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Selamlar, elimde bir adet us paket vardı, zamanında satmıştım. Şimdi eu paket geldi bir tane. Ama us te oynamak istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 millet us ten eu ya gelir sen tersine gidiyosun arkadaşım. :) Convert olayı var sanırım bi arat patide. olmadı blizzde vardır. yoksada gelir yakında[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=114123 ...[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bence takas işini görür. US'den EU'ya geçmek isteyen çok insan var, takas ederek sen de US'a geçebilirsin.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Evet Seru doğru söylüyor. Hatta "Pazar Alanı" bölümüne bakarsan bir kaç kişi bulursun eminim. Olmadı topic aç orda bir adet hatta adı da KAFA KAFAYA olsun sdufh[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben yazdım pazar alanına bnm oyunlarla ilgili bilgi istersen değiştirebiliriz us baydı beni çunku aslında oyun baydı direk oyunu da satabilirim ama eu da oynayacak çok yakın arklarım olacak bir de onlarla deneyim diyorum ilgilenirsem fakat account yarattım hatta lvl 27 human rogue var ztn sana ozel mesajla bildirdim orayı görmezsen burdan görürsün artık herhalde sana kalmış sonuçta istersen irtibata geç bnmle...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 fortinbras hızlı davranmış :) bende de us cdkey var euya convert edilmeyi bekleyen topic genel olduğu için eğer ilgilenen olursa değiş tokuş yapabilirim eu key le. şu anda us acc creationda işe yarıyor ama ne zaman convert olur allah kerim o yüzden değişmek isteyen olursa değişirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar