Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Cosmos betada oynarken rahat rahat çalışıyordu şimdi orig wow yukledim. Cosmos Alpha.zip i Wow klasörüne açtım. Cosmos.exe yi çalıştırdım. Sonra wow u çalıştırdım. Login ekranında "Your Interface folder is out of date." yazıyor. altında click erase to erase the folder or press exit vs.vs. bir türlü çalıştıramadım. Bilgisi olan varmı?[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ui.worldofwar.net ModRevision'ı indirip kur :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Teşekkür ederim. Umarım bende birgün sana yardımcı olma ayrıcalığına erişirim :) Bu arada aynı problemi yaşayan olursa "çözüm getiriyor."[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar