ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Beyler bi şu linux u deniyim dedim. Bilgisayarcı bi arkadaşım linux yükledi. Şimdi silmek istiyorum nasıl silicem. hardisk de; c de normal xp var (d gözükmüyo onda) d dede linux yüklü.. başlangıç disketini fln taktım d yi görmüyo nasıl format atıcam d ye ? yardımcı olursanız sevnirim[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 d'yi gormuyorsa gormeden bilgisayari bisey diyemem ama format atmak icin baslangi disketi ile ac bilgisayari 'cd rom destegi ile baslat' i sec. daha sonra ' a: ' yapip format c:/u/s/c/q yaz ,onaylayip 'e' tusuna bas tamamdir. :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 My Computer -> *sag click* -> Manage -> Disk Management[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Başlangıç diketiyle açınca a hariç hiç bir sürücüyü görmüyor!!! Bu nasıl iştir yaf alla alah bilen varsa yardım etsin lütfen.... [signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! [Bu mesaj ahmetc tarafından 14 Şubat 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar