Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Aslında konu başlığındaki 3 nokta yetiiyor ama :) bizim işimiz açılımıyla :)

* Öperseniz beyefendi değilsinizdir, Öpmezseniz adam değilsiniz.

* İltifat edersiniz "YALAN" der,Etmezseniz bırakır gider.

* Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız.

* Çok yanına giderseniz "SIKILDIM" der, Az giderseniz küser.

* İyi giyinirseniz "ÇAPKINSIN" der, Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.

* Kıskanırsınız "HUYUN KÖTÜ" der, Kıskanmazsınız "SEVMİYORSUN" der.

* Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikirse "BUNDA NE VAR???"

* Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur "BİZİM KIZLAR" olur.

* Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur, Başka bir adam ona baktığında adı "HAYRANLIK" olur.

* Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, Dinlediğiniz anda "NEDEN KONUŞMUYORSUN?" der.

Kısacası... Sade ama çok karışık.Zayıf gibi ama çok güçlü.
Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran İnsanı çıldırtan ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadın gibi olduğunu belirtmek isterim...Çok güzelse nadiren sadıktır,Çok sadıksa da nadiren güzel...Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra hayallerdeki ümittir. Hüsran ise, bir tek yerde kabullenebiliyorum,Yaşamak mümkünken yaşamamış olmakta…
1) Herseye agzi acik ayran budalasi olarak baktiklari, soylenen her guzel lafa kolay kandiklari 17 -25 yas arasindaki KAZ Donemi.
2) Guzelliklerinin farkina vardiklari, o yuzden hep kapris ustune kapris yaptklari 25 - 35 yas arasindaki NAZ Donemi.
3) Hayati (erkekleri)taniyip gozlerinin acildigi 35 -45 yas arasindakiKURNAZ Donemi.
4) Mihrabin yikildigi, herseyin bittigi 45 yas sonrasi ENKAZ DONEMI.[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Sosyal ağlarda paylaş

çok güzelmiş ya.

özelkile şu kıskanmıyorsun öyleyse sevmiyorsun kısmını çok yaşamış biri olarak bende kız milleti diyorum ve geçiyorum :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 22

[Bu mesaj tunch tarafından 09 Şubat 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız o "yalan, huyun kötü, çapkınsın" ve benzeri cevapların hepsi nazlanmaktan başa birşey değildir işte. yani yalan diye cevap vermesinin tek sebebi o an bişi sölemiş olmak.. kabul etmeyip seni daha fazla zorlıcak işte..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-alatariel-, 09 Şubat 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
abi nedir bu kızlarla alıp veremediiniz anlamıyorum,bu kadar komplex yapılı bi cins diiliz ki???

Olmasanız bile öyleymiş gibi davranıyorsunuz[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 09 Şubat 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız farkettiniz mi bilmem insanlık var olduğundan beri kızlar ezik kalmıştır.Sadece bazı güçlü kadınlar ezik deildir onlarda ön plana çıkmamışlardır.Ama şu son yüzyılda biraz hak die başladılar.Daha soora eşitlik geldi.Artık bir daha ki basamak üstünlük olacaktır.Erkekler için bir eziyet çağı başlıooo!!!
:D
Her zaman bu kadar abartırmıyım?
Tabii ki hyr ama konu kızlar:D
Sosyal ağlarda paylaş

abi kizlara bole yaklasarak onlari simartiyoruz...

onlarda eninde bir insan evladi...

biz erkekler olarak yaw abi nedir bu kizlar bir turlu cozemiyorum diyerek direk onlari yuceltmis,simartmis bska bir tabirle d.tlerini kaldirmis oluyoruz..(alinganlik olmasin:))

birakalim, onların simdiki kadar ustlerine dusmeyelim sanki birer erk arkmıs gibi davranirsak goruceksiniz ki bir zaman soora onlar size,sizin yaptiklarinizi yapmaya baslicak...
ilgi gormeye ve sizin d.tunuzun kalkmaya basladigini hissetceksiniz...

ayrica kizlarla erkeklerin esit olmasi gibi biseyin imkanı olmadigi herzaman kizlarin daha fazla hakkı oldugu asikardir.

herzaman bir erkek manitasi yuzunden arklarını satabilir ama kizlar doluyum yarn bulussak diye posta koyar...

suan bu topic bile onlari simartiyor...
ama bizim kaderimiz bu...
öhöm..[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar durum gayet basit:

1. ya bizim kaprisimize katlanırsınız peşimizde koşarsınız, uğraşır didinir sürünürsünüz.

yada

2. gidersiniz, o çok begendiiniz kendi türünüzden biriyle olursunuz. son dönemde gaylik o kdr ayıplanan birşey değil. korkmayın.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 09 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
sly-one benim bildiğimde kadınlar daima ezik durumdaydı hatta tarih hocası anlatmıştı eskiden bi erkeğin kızla ilişki kurması çok garip kaçarmış.

kadınlar doğurganlıkları sebebiyle erkeklerin olduğundan çok daha uzun bir süre kutsal olarak görülüp el üstünde tutulmuş bütün işleri erkeklerce yapılmıştır.yani teorisyenlerin çoğu böyle diyor ve bir takım bulgular bunu gösteriyordu benim de bildiğim kadarıyla.bu süre erkeklerin egemen olduğu süreden çok daha uzun sürmüştür ayrıca.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lady_Rosenred, 09 Şubat 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar durum gayet basit:

1. ya bizim kaprisimize katlanırsınız peşimizde koşarsınız, uğraşır didinir sürünürsünüz.

yada

2. gidersiniz, o çok begendiiniz kendi türünüzden biriyle olursunuz. son dönemde gaylik o kdr ayıplanan birşey değil. korkmayın.

bak guzelim hayat siyah ve beyazdan ibaret deil..
sana cevaplarim..

1.ewt kaprislerinize katlanmak istemioruz ve pesinizden kosmakta.

2.o dedigini dunyada 1 kiz bile kalmasa yapmayiz(has erkekler)

simdi sana griyi soleyim:

3.cogu kizin odugu gibi bir kaprisli kiz yerine bizi anlayan ve kosturmayan bir kiz buluruz(ki bunlar az olmakla beraber kelepir niyetine gitmektedir:)

onemli olan zoru basarmaktir...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...