Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 valla param yok lan olsa direk alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Esh said: sehir ici icin ufak bi alfa alasim var donunca, mito qv dusunuyorum, var mi bilen, nasil bisi bu? Qv surdum haci. Gayet sinifinin en eğlenceli arabalarından birisi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 xaty said: NolaxThensbane said: Valla yok öyle birşey servise standart bakım kmlerinde götürdüm yetkili servislerinde yaptırdım onun dışında bir tek kapı koluyla ilgili bir münasebet oldu. standart bir bakım ne kadar tutuyordu hatırlıyor musun? triger, disk, balata vb değiştirmemişsindir heralde(?) alfa standard bakiminda arabanin parcalarinin yarisini degistirmek zorunda kaliyorlardir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar