BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaslar bugun pcyi actıgımda MSN uyarı verdı yenı surumunu yuklemeden devam edemessınız dedı ve oturumu acmadı haliyle yukle dedım yenı surumu Bırseyler ındırdı tamam. Sora Hic oturum acmamaya basladı, hic bi sekilde acmıyo bı hata verıyo Sora sildim msn 7.0 kurdum. Yine işte şu hatayı veriyor OTURUM AÇ'a tıklar tıklamaz direk bu çıkıyor. Nedir bu? Nası acıcam msnımı ben lutfen yardım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Aynı hata bende de vardı herkes de var yeni sürümünü yükleyin hatası. 7.0 beta yükledim kurtuldum.. Sorununun ne olduğunu bilemeyeceğim ama..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 6.2 vardi yeni surum yukleyin dedi yukledim sorunsuz calisior[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya ben msnı sılıp bastan 7.0 yukledım yıne baglanmıyo ıste bu hatayı verıyo. Sinir oldum ya yokmudur bunun cozumunu bılen[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya mirce girdim olaya bakın bı arkadas Msnde nıye cevap vermıyorsun dıyor MSN DE ONLINE GOZUKUYORMUSUM Kafayı yııcem burda nedir bu boyle yaaaaaaaaaa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya kahrolası ZOne ALarm kapalı oldugu halde msn 7.0 ı etkılemıs. Baglantı Seceneklerınden kontrol ettım zone alarm yuzunden baglanamıyor dedı msn. Actım zone alarmı onay verdim msne bide res caktım Actı sımdı msnı ama uyuz oldum ben bu zone alarma ya ota boka kapalı oldugu yerden karısıyo serefsız[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 İyide ayni olay bende şuan kafayi sıyırdım herkeze ayni andamı vurdu bu olay LoL[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Şuan Yapılan Son AÇıklamaya Göre Msn de Bir Haat var Arkadaşlar Biraz Sonra Düzeltilir[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dedigim gibi ben halletım 7.0 kurup uzerıne zone alarmı deactive yapınca duzeldi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar