Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn'im sapıttı / Bağlanmıyo hiç bi şekilde!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaslar bugun pcyi actıgımda MSN uyarı verdı yenı surumunu yuklemeden devam edemessınız dedı ve oturumu acmadı haliyle yukle dedım yenı surumu Bırseyler ındırdı tamam. Sora Hic oturum acmamaya basladı, hic bi sekilde acmıyo bı hata verıyo

Sora sildim msn 7.0 kurdum. Yine işte şu hatayı veriyor OTURUM AÇ'a tıklar tıklamaz direk bu çıkıyor.

Nedir bu? Nası acıcam msnımı ben lutfen yardım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
ya ben msnı sılıp bastan 7.0 yukledım yıne baglanmıyo ıste bu hatayı verıyo. Sinir oldum ya yokmudur bunun cozumunu bılen[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Ya mirce girdim olaya bakın bı arkadas Msnde nıye cevap vermıyorsun dıyor

MSN DE ONLINE GOZUKUYORMUSUM

Kafayı yııcem burda nedir bu boyle yaaaaaaaaaa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Ya kahrolası ZOne ALarm kapalı oldugu halde msn 7.0 ı etkılemıs. Baglantı Seceneklerınden kontrol ettım zone alarm yuzunden baglanamıyor dedı msn. Actım zone alarmı onay verdim msne bide res caktım Actı sımdı msnı ama uyuz oldum ben bu zone alarma ya ota boka kapalı oldugu yerden karısıyo serefsız[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Şuan Yapılan Son AÇıklamaya Göre Msn de Bir Haat var Arkadaşlar Biraz Sonra Düzeltilir[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Dedigim gibi ben halletım 7.0 kurup uzerıne zone alarmı deactive yapınca duzeldi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

• Yeni Oluştur...