Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Patch İle Gelen Sorunlar..!

MOSAD

Öne çıkan mesajlar

Bu yeni 1.2.3 patchi ile 10-20-30-60dk da 1 pc kitleniyor sesler devam ediyor ama.
Ayrıca cosmosu yükledim ve kırmızı olarak cpu değerlerini aşıyorsunuz...vs gibisinden bir yazı çıkıyor.
Tüm grafikler full ve hepsini low yapsamda kitlenme ve bu kırmızı uyarı mesajı olayı devam ediyor.

Bir kaç arkadaş daha aynı sorunu yaşıyordu sanırım.
Bunun bir çözümü yok mudur arkadaşlar? Vallahi dayanamıcam kırıcam orayı burayı :)[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

Mosad konustuk senle biliyorsun hemen hemen ayni zamanda yükledik patchleri ne bende nede diger bizim ark.larda böyle bir sorun olmadi gerci sende elinden geleni yapmissin format oyunu tekrar kurmak gibi ama ben patchden kaynaklandigini pek sanmiyorum baska birsey olabilir ne dersin.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall -

[Bu mesaj arnis77 tarafından 14 Şubat 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunun yeni patch le alakası yok sanırım, bende patchden çok önceleride 1-2 kez olmuştu bu olay.ekran kayıp renkler falan birbirine girdi. bende heralde ekran kartı yada cpu fazla ısındı die hemen kapatıyodum bi süreligine bilgisayarı. genelde uzun süre aralıksız oynıyınca oluyodu 4-5 saat falan.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 14 Şubat 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
bunun yeni patch le alakası yok sanırım, bende patchden çok önceleride 1-2 kez olmuştu bu olay.ekran kayıp renkler falan birbirine girdi. bende heralde ekran kartı yada cpu fazla ısındı die hemen kapatıyodum bi süreligine bilgisayarı. genelde uzun süre aralıksız oynıyınca oluyodu 4-5 saat falan.

İyide betada niye sorunum yoktu hemde pc daha çok ısınıodu fanlarım bozuktu falan o zaman.
Ayrıca ısınmadan olabileceğini düşündüm fakat daha 30 dk oldu pc yi açalı yine kitlendi.
Ben patchden kaynaklandığını düşünüyorum şahsen.[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...