Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 valla abd'de cikali uzun bir sure oldu, turkiye'ye ne zaman gelecegi hakkinda bir bilgisi olan varsa, soyleyebilir mi?[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hop.. bi dk ya, eger cıktıysa... ben gidiyorum simdi bulup gelcem divx'ini edinmek istersen mesaj at.. hehe (ciddiyim:-O) tapılası adam su pac ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 cikali uzun bir sure oldu valla, bende ariorum hic bir sinemaya gelmedi henuz, bu da beni cok ayar ediyor, netten divx'lerini ariyorum acikcasi onlarida bulabilmis degilim :( tapilasi adam olayina gelince kesinlikle sana katiliyorum.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Dmx haftasonu elimde olucak.. edinmek istiyorsan ceker veririm, istanbuldaysan haftasonu kadiköy ve be$iktaştayım taksimede gecebilirim bi ara belli 0lmaz neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Peeeh bizim zamanımızda cim morisın vardı dı doğrz vardı ne böyle tupak şakur falan kimler kral olmuş müzik piyasasında... Hehe fazla tanımadığım için yorum yapmayayım bir tek öldürüldüğünü duymuştum.[hline]Antimodes a.k.a Aerius. UIN: 312852003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 trAiler ını indirdim de süper ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 izledim şahsen kesinlikle adam aa ezik rapper fln demeyin bi izlyeyin thug life ta ne anlatmaya çalıştını anlarsınız[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tupacın baska kendini anlattıgı film varmı?[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar