refuse2k3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 X-Box ı monitöre bağlamak istiyorum endem elektronik te bir parça satılıyor ama biraz pahallı daha ucuz bir parça varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Pek zannetmiyorum. İnternette bu işe yarayacak bir kablo yapımı için bir araştırma yapmıştım ama epeyce zorlu bir işlem. Ben de endemdeki o aparatı alacağım maddi yönden kendimi yeterli hissettiğimde ve doğubanka gidecek keyfim olduğunda.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://www.xbox-scene.com/articles/vga-cable.php Burada anlatılıyor nasıl yapılacağı Şöyle de bir liste var: Xbox scart cable (comes with xbox, but best to buy a spare A VGA Extension cable, or at least a female VGA connector & some cable. LM1881 Video Sync Seperator semiconductor IC. 2x 0.1µF capacitors 680kO resistor PiXEL8’s VGA patched firmware (you need to find this yourself) Wire Cutters and/or knife Soldering iron, solder, usual soldering kit Insulation tape Patience! Bende o son söylediği şeyden hiç yok zaten :) Bi lehimle boarda chip tutturmaya benzemiyor bu. Emek falan vemek gerekiyor. 2-3 parça satın almak gerekiyor. Eğer yapabilirsen ne güzel... Güle güle kullan :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kardeş bende var ama satmıyorum kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ne kadara aldın bari onu söyleseydin de katkın olsaydı konuya :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 istanbuldaysan doğubank ta 5. kat endem elektronikten alabilirsin bana beleş geldi ama 50 - 70 dolar arasında olmalı fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Endem'i biliyorum ben de senin kaç paraya aldığını merak etmiştim. *!kıskançlıktan çatlar*[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar