Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kanalda bir adam vardı..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Hani fırçayla bir hamle yapıyodu nehir oluyodu falan alakasız.. inanılmaz bi adamdı. sonra hiç göremedim o adamın resim çizimini ne zmn görsem baştan sonra izliyodum gerçi uzun sürmüyodu fırçayı aşaya yukarı oynatıyo dağ oluyo falan. ama piskopat da güzel çizerdi. sitesi programları falan bulunan biyer söleyebilirseniz veya diğer ustalar gibi tanıtabilirseniz sevnirim teşekkürler. türk bi kanalda adama dublaj yapıyolardı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

trt2 deydi sonra bazen trt1 de pazar sabahlari cikardi izlerdim.. ilginc seler yapardi on dk da
"simdikbi manzara resmi cizces" derdi 5dk sonra "agzin acik" bakardin resme hatta daha öncede muhabbeti yapildi bu adamin sanirim
tabi aynı kişiden bahsediosak[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakkada bitiriyosa evet o.

aradım baya trt falan yazdım bulamadım[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

Bob Ross be... bir kusaktan bol bol ressam cikmasini engellemistir bu amcamiz huehuehu[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout."
Sosyal ağlarda paylaş

master of kitsch de diyebiliriz kendisine. ruhu şad olsun amaçladığını başarmış insanlardandır.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

o da yapıyodu bi program da tutmadı sonra eski bölümleri yayınladılar.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 11 Şubat 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
neden?

cunku bir nesil subyan elde suluboya (nerden bulacan yagli boyayi tek basina sokaga cikamiosun daha), onlerinde buyuk resim kagidi (tual zaten kendisinden buyuk oldugundan cocugun) ekran basinda cirpinip pes etmistir... "Yakisikli bir agac", "neseyle dallar arasinda ziplayan sincaplar", "cennete uzanan daglar" derken, yarim saatte hayatin anlamini gozler onune sunaraktan cocuklugumuzu tuketti bu adam... sirf kendimden bu cikarima ulasmiyorum cok kurbani var uhehuehue

bak mesela horas'a bir nesil once dogdugundan kurtarmis pacayi :P[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout."
Sosyal ağlarda paylaş

adamın bir sanat yapmaktan cok
zanaat gerceklestirdiği gibi bir hal.

*cümle kuramıyorum bu sabah. Dün gece ki oyundan olsa gerek.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...