elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hani fırçayla bir hamle yapıyodu nehir oluyodu falan alakasız.. inanılmaz bi adamdı. sonra hiç göremedim o adamın resim çizimini ne zmn görsem baştan sonra izliyodum gerçi uzun sürmüyodu fırçayı aşaya yukarı oynatıyo dağ oluyo falan. ama piskopat da güzel çizerdi. sitesi programları falan bulunan biyer söleyebilirseniz veya diğer ustalar gibi tanıtabilirseniz sevnirim teşekkürler. türk bi kanalda adama dublaj yapıyolardı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 trt2 deydi sonra bazen trt1 de pazar sabahlari cikardi izlerdim.. ilginc seler yapardi on dk da "simdikbi manzara resmi cizces" derdi 5dk sonra "agzin acik" bakardin resme hatta daha öncede muhabbeti yapildi bu adamin sanirim tabi aynı kişiden bahsediosak[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 rahmetli oldu. trt2 de haftasonları cıkıyor sanırım hala programları. o adam sanat yapmıyordu ayrıca arkasından konuşmak gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 5 dakkada bitiriyosa evet o. aradım baya trt falan yazdım bulamadım[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bob Ross'dan bahsediyorsunuz sanırım. yanılmıyorsam. [signature][hline]mesela beş[Bu mesaj Oky tarafından 11 Şubat 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bob Ross be... bir kusaktan bol bol ressam cikmasini engellemistir bu amcamiz huehuehu[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet bu adamdı teşekkürler[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: HellHound, 11 Şubat 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Bob Ross be... bir kusaktan bol bol ressam cikmasini engellemistir bu amcamiz huehuehu neden?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Aha bu adam süperdi bende izliyodum. Ölmüş mü bu adam? Adam çok kolaymış gibi anlatıyodu bi fırça hamlesi yapıyo ağaç oluyo[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 master of kitsch de diyebiliriz kendisine. ruhu şad olsun amaçladığını başarmış insanlardandır.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol master of kitsch[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oğlu da ressam artık o devam ettirir[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o da yapıyodu bi program da tutmadı sonra eski bölümleri yayınladılar.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 www.bobross.com bi de soyle bi topik buldum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 emulada da bayagı bir bolumu var birini cekiyorum ben simdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bunun fırcaları vardı hatta bob fırcası ismi . boyayı alıp basıyorsun kaşe gibi direk dag oluyor agaç oluyor göl oluyor tuvale[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 harbi sitede oyle fırcalar var bob brush yazıyo dedim ne fırcası ne bobu euheh senin anlatımınla da daha bi komik olmus bişıp.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 12 Şubat 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bonus saçlı tanımına kılız. ne demek bonus saçlı cok saçlı diyin[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 lol çok saçlı ne demek be.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: lord_elvyn, 11 Şubat 2005 18:12 tarihinde demiş ki: neden? cunku bir nesil subyan elde suluboya (nerden bulacan yagli boyayi tek basina sokaga cikamiosun daha), onlerinde buyuk resim kagidi (tual zaten kendisinden buyuk oldugundan cocugun) ekran basinda cirpinip pes etmistir... "Yakisikli bir agac", "neseyle dallar arasinda ziplayan sincaplar", "cennete uzanan daglar" derken, yarim saatte hayatin anlamini gozler onune sunaraktan cocuklugumuzu tuketti bu adam... sirf kendimden bu cikarima ulasmiyorum cok kurbani var uhehuehue bak mesela horas'a bir nesil once dogdugundan kurtarmis pacayi :P[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ehuh o da iyiymiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 adamın bir sanat yapmaktan cok zanaat gerceklestirdiği gibi bir hal. *cümle kuramıyorum bu sabah. Dün gece ki oyundan olsa gerek.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Adam sanat değil zaanat yapıyor doru ama, "neresi göl olucak şu anda bilmiyorum o yuzden heryeri maviye boyuyorum" cümlesi beni derinden etkilemiştir ve hayaf felsefemi değiştirmişti.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yani isine garantiye al mı demek istiyor bob ross amca ben anlamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar