GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ewt ben bir priest car acmak istiyorum sizce stats'larım nasıl olsun yani level atladıkca nelere weriim. skillerimi ise bafla heala wericem heali buldum ama baf hangisi onu cakamadım :D yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]Vierna Do'Urden (platonik aşkım)
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 extasy die olan skill buff skill i.ona verirsen buffer abilitylerin acılır.greatness mightness braveness mıydı o buff skilleri sanırm onlardı.Bu arada buffer healer degil de healer/buffer olmanı tavsiye ederm.Su sıralar areste bayagı lazım olan bir secenek.Buff/heal ile heal/buff ın farkıda skill lerden birine oncelik vermen.mesela heal/buff olmak istiyorsan heal a skill pointlerin daha fazla gidecek[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Valla eger ilerde adam keserimde diosan Debuff/heal vermeni tavsiye ederim talisman/heal dier adıyla. Ama yok sagda solda dolasır buff verir ole ense takılırım level alırım diosan Heal/ecstasy ver ecstasy de buff lar var yazıo zaten buyulerin acıklamasını okursan annıcan...
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 annadıms saolun ama ben oyuna nezman girsem oyunda sizi göruyorum :D adınızı hep göruyorum hehehe patide olduğunuzu keşke önceden bilseydim :D tavsiyenize uyacağım. OTTOMAN_EMPIRE beni görurseniz aklınızda bulunsun ben Haldir135 :P ama ocarı bırakıcam priest olucam :P ama statslarım nasıl olsun healer/buff'ın?[signature][hline]Vierna Do'Urden (platonik aşkım) [Bu mesaj GilthanasAmakiir tarafından 14 Şubat 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Stat olarakta eger buffer olcaksan 164 e kadar int. ver gerisini str aban yok kapışıcam milletle diosan str ye aban int i de kafana göre takıl abartı bişe yapmana gerek yok
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 La bizi nerden görücen benim aresteki nickim RogueSpear burda JrKoLpa :D MrProblem ında Ottoman_prince bu arada serhan msn i ac lem :D
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben ottoman empire'ı demek istedim cunku bayağı bir yerde görmuştum ottomanempireyı :D[signature][hline]Vierna Do'Urden (platonik aşkım)
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 JRKolpa da bizm klandan ikimizi de areste isen gormush olabilirsin[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aresdeyim ama onun adını pek hatırlamıyorum :p ama tavsiyene uyucam healer bufer olucam gerci arklar biraz kızıcak ama nese :D[signature][hline]Vierna Do'Urden (platonik aşkım)
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 CLana 50+ gelio hatırlatıyım bu arada.. Kenarımın Co-Leader ı MrProbLem :D Buda bi hatırlatma :D
GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ha annadıms yani biz iiyiz demek istiyorsun :P benim daha lvl 0 cunku daha başlamadım sadece w kastım onunda lvl 25'de bıraktım.priestleri bilmiodum bukadar ii bir meslek yaptıklarını :P örenincede doğal olarak hemen acıcam :P[signature][hline]Vierna Do'Urden (platonik aşkım)
kobraerhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşın aklını çelmeyin bende aresteyim ve yeni bir clan yapacağız ve mage olduğum için bana buffer lazım adam beni tek vuruşta indiricekse healcının clan bana bir yardımı olmaz onun için bufferhealer olsun derim ilerde healda da iyi şeyler çıkar
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sen mage sen adamın dibinde isin ne ranged attack takılcaksın warrior lar ile assasinler senin onunde tampon olcak asıl zararı onlar gorecek ve heallenmeleri lazım.Yeni iseniz illa buff olsun diyorsanız siz bilirsiniz ama sonra ilerde heal lazım diye inlerseniz we denk gelirsem size sadece gulerm halinize[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sana buffer lazım die sen asıl aklını celiosun. hem 1920 heal veren bi priest olduunu dusun sana 480 lik buff verse sür sakala ben troll kesiom 960 healle
Öne çıkan mesajlar