felixxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya bu ürün çıktı mı? çıkacak mı? 99 dolar fiyatı olacağı sahici mi? bu fiyatın yanlızca ABD'de geçerli olacağı,burda 200 dolar olacağı doğru mu? Alabiliyomuyuz?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iShuffle degil iPod Shuffle. Cikti, fiyati $99. Turkiye'ye daha gelmedi sanirim. Geldiginde $99'dan pahali olur herhalde ama $200 kadar pahali olmaz. Geldiginde burada satilir.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. [Bu mesaj Popeye tarafından 07 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 512mblik ipod shuffle -99$(bizde 99euro+kdv snrm) 1gblik ipod shuffle -150$(bizde 150euro+kdv snrm)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 07 Şubat 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben de bundan almak istiyorum yaa 512 mb 99 dolar çok iyi ne zaman gelir türkiye ye[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 herhangi bir apple store a gittim türkyiede adama sordum cuma günü bi kargo gelicek araya bi tane koydurabilirim 150 dolarlık olan 1 gb lığı 200 dolara satabilirim sana dedi yok sağol rejimdeyim dedim ben de[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar