vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaşlar elimde 4 sayfalık, sigorta ile ilgili resmi 1 evrak var almancası cok iyi olan 1 arkadas yardımcı olabilirmi acaba, cok zor durumdayım tercuman nekadar ister bilmiyorum.(para durumları kotu bu aralar)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 paticikte her dil mevcut çıkar şimdi birisi korkma.. ama bu saatte çıkar mı bilemem..[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 beklerim sorun degil, ya her ay turkce olarak yolluyorlardı bu ay sadece almanca geldi.[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tesekkurler[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 up, yokmu alamanca bilen 1 babayiğit:([signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yaz buraya dicem ama uzun tabi belki tercüme ederim ama sanmıyorum
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tesekkur ederim ama daha iyi bilen birisini bekliyim,[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dostum Annem Almanca Öğretmeni Bana Özel MEsajdan Yolla Yazıyı Çeviriyim BEn Sana Oldumu [signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: vimpir, 14 Şubat 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar elimde 4 sayfalık, sigorta ile ilgili resmi 1 evrak var almancası cok iyi olan 1 arkadas yardımcı olabilirmi acaba, cok zor durumdayım tercuman nekadar ister bilmiyorum.(para durumları kotu bu aralar) http://www.google.com/translate_t burdan ingilizceye çevir.. Oradan Türkçe'yw kolay çevrilir..[signature][hline]
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 up:([signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 =) benim iyidir almancam.. alm.da yasiorum.. hala yardima ihtiyacin varsa yardimci olabilirim![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
Öne çıkan mesajlar