druenler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla $u ana kadar 5 kere felan oynadim gamble'i 2 kere cake du$urdum, sonra bi tane upgrade scroll du$mu$tu. bugun kafama esti dedim atayim bi tane daha bi baktim chitin gaunlet :D ustelik tam bana gore warrior icin :D tabi gaza gelip bi tane daha attim tekrar cake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 :) iyi guzelde her abyss oynayan buraya yazarsa ohoh[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahaha iron bow düşürdüm varsa iisini düşüren yazsın gerisi traş[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 var 7x gm düşürdüm . arkadaşta Owner düşürdü. naniiikk.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ay ay yesinler[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 salamander düstmüstü :)[signature][hline]nick:Grry race:Human level:51 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Shard ve mirage dusurdum...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cake düşmüştü :D (napim en fazla o çıktı)[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Shard ve bir dizi chitin 100 kadar ....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 :) o kadar çok chitin düstü ki en fzla normalde mirage düstü iste sans manner su anda önemi yoq[signature][hline]LuciferTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: BuRiAL_TR, 11 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Shard ve bir dizi chitin 100 kadar .... ne dizisi ya bu 5 saatlik belgesel film gibi mübarek 100 chitin nedir?[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Raptor warmi gerisi..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Dragon Slayer gören oldu mu? hiç lafı geçmiyor.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 allah bilir elindedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: aziiizzz, 11 Şubat 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Dragon Slayer gören oldu mu? hiç lafı geçmiyor..... Serverde dark mare boss u olan drade mare olmadıı için totemic bow ve dragoon slayer yok.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Lord_Unholy, 11 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 11 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Shard ve bir dizi chitin 100 kadar .... ne dizisi ya bu 5 saatlik belgesel film gibi mübarek 100 chitin nedir? .............ZZZZZzzzzZZzZZZzZZZZZzzZzzzzzzzZZZZZZZZ[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 shard mirage raptor glave salamander sayısız chitin ama benden daha sansi elemanlarda az degil yanımdakı adama complate diger birine chitin rogue shell fln dustu sans olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Abyssden shell düşmez.....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gront Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arklar bu gemden item cikma konusunda biraz daha bilgi werirseniz sevinirim ..1 haftadir oyniorum oyunu henuz noobum..bu gemlerden ii item cikma ihtimali lvle baglimidir ben su an 38 oldum lvl kacta bu gemleri actirmak iidir bu konu hakkinda bilgisi olan birileri lutfen yanitlarsa sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 şans işi sadece lvlla fln alakası yok ne kadar çok bozdurursan o kadar fazla olur şansın[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bu gün 10 tane abyss gem bastım 1 priest full plate 1 rogue full plate 1 priest chitin gaunlet 3 cake 1 upgrade scrool 2 tane iksir çıktı SİZCE chitini kaç coine satabilirim???????????????[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: ::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 max 500k[signature][hline]O_o O_O o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Her seferinde illa 1 upgrade scroll cıkar gerisi Ba$ ve Halimenin kılları karışımı cıkar arada bi full plate rastlıyor ne yalan söyliyim ama dediim gibi 100 tane bozdursam 1 upgrade scroll kesin belki 1 2 full plate geri ßa$ ve HaLimenin en nadide kıLLarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 wala ben de dun aksam bastım 4 tane upgrade scroll bi rogue chitin pauldron bi crimson gerisi yalan 23 tane de bunlar cıktı.Ama en azından kara egctik bunları satıp tekrar abbys alcam :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: BuRiAL_TR, 12 Şubat 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Abyssden shell düşmez..... Düşer bruail. Düşmemesi için bi sebep mi var? Ne unique item nede goblin item normal upgrade item. Ben duymuştm düştü diye falan ama görmedim hiç. Bence düşmesi için bi engel yok.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar