Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gamble'dan chitin :)

druenler

Öne çıkan mesajlar

said:
aziiizzz, 11 Şubat 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Dragon Slayer gören oldu mu? hiç lafı geçmiyor.....

Serverde dark mare boss u olan drade mare olmadıı için totemic bow ve dragoon slayer yok.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lord_Unholy, 11 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
said:
BuRiAL_TR, 11 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
Shard ve bir dizi chitin 100 kadar ....

ne dizisi ya bu 5 saatlik belgesel film gibi mübarek 100 chitin nedir?

.............ZZZZZzzzzZZzZZZzZZZZZzzZzzzzzzzZZZZZZZZ[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Sosyal ağlarda paylaş

arklar bu gemden item cikma konusunda biraz daha bilgi werirseniz sevinirim ..1 haftadir oyniorum oyunu henuz noobum..bu gemlerden ii item cikma ihtimali lvle baglimidir ben su an 38 oldum lvl kacta bu gemleri actirmak iidir bu konu hakkinda bilgisi olan birileri lutfen yanitlarsa sewinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün 10 tane abyss gem bastım
1 priest full plate
1 rogue full plate
1 priest chitin gaunlet
3 cake
1 upgrade scrool
2 tane iksir çıktı
SİZCE chitini kaç coine satabilirim???????????????[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK
::::::: BARNAK BASTIM
:::::::
:::::
Sosyal ağlarda paylaş

wala ben de dun aksam bastım 4 tane upgrade scroll bi rogue chitin pauldron bi crimson gerisi yalan
23 tane de bunlar cıktı.Ama en azından kara egctik bunları satıp tekrar abbys alcam :)[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares

Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 12 Şubat 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Abyssden shell düşmez.....

Düşer bruail. Düşmemesi için bi sebep mi var? Ne unique item nede goblin item normal upgrade item. Ben duymuştm düştü diye falan ama görmedim hiç. Bence düşmesi için bi engel yok.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...