aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 ekime geldik mi lan, benim hic haberim yok takvimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 tamam abi işte "bak şöyle plan yaptım, böyle gezdireceğim seni"... yakın bir arkadaşım evliliklerinin ilk senesinde eşine d.günü hediyesi paris biletini verdi, disneylandlı falan planlı, kız olayın üstüne 2 ay geçtiğinde bize anlatırken evlilik teklifi aldığı andan daha heyecanlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Wow... Aklimda olsun benim de :) Eğer bi gun evlenirsem kullanırım bu taktigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 dreagloth said: Çocuğa bakabilecek birileri varsa 3-4 gün tatil yalnız abi ilk anneler günü diyor, max 12 aylık olabilir bebek yani nası bırakcan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 12 aylık bebek baya olmuş oluyor, sütten de kesildiyse rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 vazektomi https://78.media.tumblr.com/c749e73b3dc99bdfe24b52eeeca387ad/tumblr_inline_nylhz50otx1rteipn_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar