Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Selam Ahali. Kenarda duran kullanmadığım sağlam ve temiz durumdaki zımbırtıları satmaya karar verdim HP LASERJET P1102W MONO LASER Wi-Fi YAZICI - Sağlam ve tertemiz 1 toner kullanıldı sonra birdaha kullanılmadı. Kutusu yok Ankara da elden teslim edebilirim. Fiyat belirlemiyorum tekliflere açığım (öldürmeden) Samsung Galaxy Tab 3 Lite Asus External Slim Dvd-RW (SDRW-08D2S-U LITE )( Kutulu) Teklif Macbook Pro içinden çıkan hiç kullanılmadan kenara ayrılan 2gb x 5 adet sodium ram 1600 mhz ramler. (Samsung ve Hynix marka) İhtiyacı olan yeşillendirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 lazerjet e ihtiyacım var bu sadece wi-fi mı direk kablolarla bağlanılmıyor mu vardır tabiki böyle bir opsiyonda soruyum dedim yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Frostbite said: lazerjet e ihtiyacım var bu sadece wi-fi mı direk kablolarla bağlanılmıyor mu vardır tabiki böyle bir opsiyonda soruyum dedim yinede wifi ve usb bağlantısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Asus External Slim Dvd-RW ne kadar bu macos ta calisiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 laserjet ne eder arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 WaNTeD said: Asus External Slim Dvd-RW ne kadar bu macos ta calisiyo mu Macbook pro ile kullanayım diye almıştım ssd takınca drive söktüğüm için ama onuda kullanmadım bile. Piyasa fiyatlarını bi check edip bir şeyler söyleyin bana işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar