Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spoiler: RahXephon

Odune

Öne çıkan mesajlar

çok felsefik bir çizgi filim (sanırsam). 26 bölümü seyrettim ama hiç birşey anlamadım. herhalde beni aşıyor diye düşünüyorum ama bilemedim.
anlayan biri bana biraz açıklama yapabilirmi. konu çok karmaşık işlenmiş (yada bana öyle geldi) sonunda toparlayamadım yardım bekliyorum.
sonunda herşey yokuldu sonra yeniden yaratıldı algı sınırlarımın üzerinde gelişti bütün olaylar. bu gibi çizgi filimler sanırım bana göre değil. neyse arşive eklenmiş oldu. :)[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

pek toparlanacak bir şey yok ben beyenmemiştim sonunu zaten sen onu bırakta evangelion izle bak bakalım o zaman ne oluo[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

Evangelion ve RahXephon zaten birbirine oldukca benzer konular isleyen animeler..

[spo1=Neler oluyor ?] RahXephon'da da en sonunda iki Xephon oturup dunyayi bastan yaratiyor isteklerine gore. Olay bundan ibaret. Evangelion da da bu olayi Shinji yapiyordu zaten.[/spo][signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

shinji evada bir şey yapmıyor hepsi tabris ve rei işi... shinji sadece kararı veriyor[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

hani orasını anladım. dünyayı yeniden yaratıyorlarda çok kopuk bir hikaye yaw. herşey puzzle gibi senin yerleştirmen gerekiyor bir yerden sonrada zaten pek dikkat etmiyorsun ayrıntılara sonra "ee noldu şimdi" diye kalıyorsun.
birde quon'un felsefik konuşmaları varya çözene kadar 3 defa 5 defa okudum ama yinede birşey anlamadım.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 13 Şubat 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
shinji evada bir şey yapmıyor hepsi tabris ve rei işi... shinji sadece kararı veriyor

karar vermek te bişidir :P ya shinji hich bişi olmasin deseydi :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...