supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oyun içinde ve forumlarda birçok kişi karakterlerini satıyorlar. merak ettigim unsur bu karakterleri alanlar nasıl alıyor yada satanlar nasıl satıyor? item ver şifreyi yollicam mı diyorlar ne diyorlar? tam çözemedim daha olayını birisi yardımcı olursa sevinirim...[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şifreyi ve doğum tarihi ni yolluyor.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 peki ne kadar güvenilir ki bu olay? yani mesela adam eşyaları alsa ben şifreyi istesem vermiyorum fln dese napcaz ozmn?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 doğum tarihini zaten o yüzden verio değiştir die.ama sende tanımadığın adamdan alma zaten alıp ne yapcan kas kendin.alınca zevkli olmuyo.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: cado, 13 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki: doğum tarihini zaten o yüzden verio değiştir die.ama sende tanımadığın adamdan alma zaten alıp ne yapcan kas kendin.alınca zevkli olmuyo. zevkli olmasına olurda isim seçme,yeni bi başlangıç şansın olmuyor en kötüsüde hep içinde char gitcekmi bişi olcakmı fln diye bi huzursuzluk oluyor tavsiye etmem ama tanıdıksa veya güvendiğiniz biriyse neden olmasın..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 diez'de lvl 47 charımı satıyorum .. kasadaki itemlerle almak isteyenler pm atsın[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Irk=El Morad Warrior Clan=THE_WAR_CRAZIES Lvl=4x Np=1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hayır sormamdaki amaç zaten kazıklama olaylarının %sini ögrenmek yoksa satın alıcagım yok. :)[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 13 Şubat 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Önce para yollanıyor.Hepsinde böyledir.Karşılıklı güven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 lvl 54 %30da warrior (prvk) chtin+6 ve +5 str set +6bardish. 10str veren uniqe pendat. +7 yüsükler. +7 kemer. +6 küpeler. ama üstünde ve kasada işe yarayan item ve para yok. Xig de lvl 50 üstü karakterle takas yapmayı düşünüyorum. priest ve warrior hariç. eğer ilginen varsa iyi olur:) Ares baydı birazda.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hepsi aynı, diez hariç. diez en rezili şu aralar tek server herkes asılıyo paso dc fln. bide merchant olayı bitmiş vaziyette.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Belirtmeye unutmuşum benim Karakter Orc Ve ben Human istiyorum :)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 e-bay.com dan char alım satımı var kredi kartı ile once parayı yolluosun adama dion yolladım ver sifreyi doum tarihi vs. kontrol ediosun dogruysa onay soruo sana onaylamassan para e-bay a kalıo onaylarsan adamın hesabına gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar