Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakter alım/satımı?

supersonicmemed

Öne çıkan mesajlar

oyun içinde ve forumlarda birçok kişi karakterlerini satıyorlar. merak ettigim unsur bu karakterleri alanlar nasıl alıyor yada satanlar nasıl satıyor? item ver şifreyi yollicam mı diyorlar ne diyorlar? tam çözemedim daha olayını birisi yardımcı olursa sevinirim...[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cado, 13 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
doğum tarihini zaten o yüzden verio değiştir die.ama sende tanımadığın adamdan alma zaten alıp ne yapcan kas kendin.alınca zevkli olmuyo.

zevkli olmasına olurda isim seçme,yeni bi başlangıç şansın olmuyor en kötüsüde hep içinde char gitcekmi bişi olcakmı fln diye bi huzursuzluk oluyor tavsiye etmem ama tanıdıksa veya güvendiğiniz biriyse neden olmasın..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 54 %30da warrior (prvk) chtin+6 ve +5 str set +6bardish. 10str veren uniqe pendat. +7 yüsükler. +7 kemer. +6 küpeler. ama üstünde ve kasada işe yarayan item ve para yok. Xig de lvl 50 üstü karakterle takas yapmayı düşünüyorum. priest ve warrior hariç. eğer ilginen varsa iyi olur:) Ares baydı birazda.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...