Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

natıonal poınt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar merhaba yıne ....:()
benım bu oyunla ılgılı bır cok sualim olacak ..bunlardan aklıma gelenlerden bır tanesı : natıonal poınt ın ne işe yaradıgı .. benım karakterımde natıonal poıntım 0 dıyor.oda yanlıslla colony zone harıtasına gırmekle basladı
oanda oldum ve paracıklarımda gıttı ..(yokkı elımden tutan oyunda yardım eden ) ben bu notıonal poıntı nasıl kazanırım gerı..bırde update sılahlarımı normal update scroll ıle en fazla + kaca kadar update edebılırım.. +8 veya +9 kadar update edebılır mıyım..artık benımde parlayan bır sılahım olsun.. yardım etmek ısteyenler FENERBAHCE clanında taylan nıckıne bır zahmet el uzatsın..( o kişi benım) sağolun
Mesaj tarihi:
arkadaslar onlıne olarak ucretsız oyunlar bılen var mı... bakıp denemek ısterım.. yınede favorım K:O ama lufen varsa verın adreslerını.. cogu zaman oynanmıyor bu k.o dusuyorum yanı baglantıdan..bır zahmet bır veya bır kac tane adres verınde bakam bea...
Mesaj tarihi:
National point level 55 - 60 olana kadar colony zone a girmedikce bi işine yaramıyor pelerin icin gerekli sadece simdilik onu sittir et. Eger istersen breth deki knight clerk ten 100 veya 500 np alabilirsin yada colony zone da human kesebilirsinki buda en az level 55 ister...
Mesaj tarihi:
Normal upgrade scroll la sansın varsa en fazla +6 ya kadar upgrade edersin sonrası icin blessed upgrade ve trinas gerekiyor.
Online oyun iste yeterki world of warcraft, ultima online, ragnarok online, Matrix in bile online ı var :D
  • Yeni Oluştur...