Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haydi el ele bilgisayar toplayalım

Whitehaven

Öne çıkan mesajlar

said:
Mathias, 09 Şubat 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Ben sadece DAHA düzgün bir site önerdim CANLARIM.Her kafadan ayrı ses çıkıyor burada.
Bilen de bilmeyen de konuşuyor.Mesajların biri diğerini tutmuyor. Donanım bölümü eskisi kadar düzgün değil. O yüzden nispeten daha düzgün bilgi bulabileceği bir forum önerdim.

@Fistan : NERDEYSE dedim. Herkes farklı takılıyor dedim yanlış yazıyor da DEMEDİM.Sadece zaten bilgisayarın çok içinde olmayan biri için çok rahat aldanıp , gereksiz şeyler yaptırtabilecek yorumlar var.

@gokkkan : Ne demek istiyorsun Anam(!) ?

biz de biliyoruz site adı yazmayı, site yazmıos die kafadan atıp tutuyo gbi düsünme milleti..
Sosyal ağlarda paylaş

asus p4p800 i875 anakart 3.0 işlemci 512 ddr kingston ram
19'' hyundai imagequest q995 monitör creative 4+1 speaker
asus miditower kasa microsoft klavye mouse set ayrıca orj bi xp pro olsun:) msı radeon 9800 pro ekran kartı 120 gb hdd yeter heralde?

[Bu mesaj Mert_Bjk tarafından 09 Şubat 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende asus p4p800-x i865 anakart, p4 3ghz, 1024 kingston dual ddrram, 17" samsung 793df monitör, ekran kartı olarakda 128 mb winfast fx 5700 var.ekran kartı dışında bütün bileşenlerinden memnunum (sistem harika bi şekilde stabil ve sorunsuz şu an nazar değmesin), onuda bi ara geforce 6600 agp veya radeon 9800 proyla değiştireceğim...kötü değil kart, vasatın biraz üstünde ama sisteme yakışmıyor.sana bi tavsiye veremem, çünkü çok bilgili değilim donanım konusunda, artık kendi sistemini internetteki satıcıların sitelerindeki bilgisayar toplama bölümünlerinde deneme-yanılma yoluyla toplarsın kendin...ama şunu öğrendimki fiyatı pahalı olan her hede en iyisi-kalitelisi değil donanımda, bunu aklından çıkartma sistemini alırken.birde bolca araştırma yap donanım alırken, bazen yanyana olan dükkanlarda bile baya fiyat farkı oluyor donanımda,bolca gez dolaş internet sitelerine bak ondan sonra al.tabii bu sadece donanımda değil,satın alınan bütün eletronik aletler için geçerli :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

o parayı asarsam sole bisi dusunuyorum buyuk ihtimal bir kac yuz dolar daha cıkar gibi almısken bir 3 sene gotursun diyorum :)
anakart:
asus a8n-slı socket 939 anakart= 210$(gforce 4 destekli sanırım)
islemci:
amd 64 3500 sock939 = 339$ en azından bole yazıyor :d
ekran kartı :
msı nvidia g4 fx 6600gt 128mb (hıs onermisiniz fiyat olarak msı buldum ondan yazdım) =265$
hdd:
western 74 gb 10000rpm sata =239$
bellek:
512 MB 400 MHZ PC3200 DDRRAM *2 dene =180$
kasa :
CODEGEN 6095-CA 400W ATX KASA = 42$(valla bunu olesine yazdım hehe)
toplamda 1275$ etti + kdv= yaklasık 1500$ mal oldu begenmediklerinizi cıkarıp fiyata ekleyip yollarsanız veya eksik varsa sogutucu zart zurt bakımından onlarıda yazarsanız iyi olur[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 Şubat 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
bide arkadaşın 1000$ a pcı-e li anakart ve buna uygun ekran kartı alması mucize olur.
hurafe bunlar.. yok öyle bişiy.
sadece gaz faktörü var pci-e i görünce gaz olup daha pahalı parçalara yöneliosun ehe[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...