MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hiç bilmediğimden soruyorum. Bu bilgisayarcılarda wow satılıyor. Single ve multi yazıyor. Bunun single'ı varmı? Varsa nasıl oluyor kısa bir özet veya forum linki veren olursa sevinirim.. 2. cisi bu warcraft dota nedir nasılk oluyor. Forumda araştırdığıma göre ek paket gibi bişi ama bunu neyin üstüne kuruyoruz. Bende warcraft 3 cdsi var bunla alakalı mı? Şimdiden Teşekkürler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 beta versiyonlarını satıyorlar.single tabiki olmaz.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 single yok. dota da wc3 frozen throne da oynanan bir harita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheLightbringer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 BEYLER SAKIN ALMAYIN İĞRENÇ SİNGLE OLANI WAR AMA OYUN HATADAN GEÇİLMİO YANINA GİTTİİN ADAM KOYBOLUO :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: TheLightbringer, 14 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki: BEYLER SAKIN ALMAYIN İĞRENÇ SİNGLE OLANI WAR AMA OYUN HATADAN GEÇİLMİO YANINA GİTTİİN ADAM KOYBOLUO :) Höö nası yani? Single? İlk defa duyuyorum.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kaçak serverlardan bahsediyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Emulator ile tek başına bomboş mekanlarda gezebiliyorsun. Oyundan sıkılmanızı sağlayacaktır. Konuya kilit pls.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kos koca mapte tek basıma napaca yaw mılletle awa cıkmadıktan sonra bu ısın zevkı nerdee da sunu kestım bunu kestım lafı edecekk oo walla beles olsa almam orenmek acısından olsa bıle herzaman solerım encabuk we ıyı playera karsı oynayarak orenılır:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar