Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW Single Player

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Hiç bilmediğimden soruyorum. Bu bilgisayarcılarda wow satılıyor. Single ve multi yazıyor. Bunun single'ı varmı? Varsa nasıl oluyor kısa bir özet veya forum linki veren olursa sevinirim..

2. cisi bu warcraft dota nedir nasılk oluyor. Forumda araştırdığıma göre ek paket gibi bişi ama bunu neyin üstüne kuruyoruz. Bende warcraft 3 cdsi var bunla alakalı mı?
Şimdiden Teşekkürler..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheLightbringer, 14 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
BEYLER SAKIN ALMAYIN İĞRENÇ SİNGLE OLANI WAR AMA OYUN HATADAN GEÇİLMİO YANINA GİTTİİN ADAM KOYBOLUO :)

Höö nası yani? Single? İlk defa duyuyorum.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Sosyal ağlarda paylaş

kos koca mapte tek basıma napaca yaw mılletle awa cıkmadıktan sonra bu ısın zevkı nerdee
da sunu kestım bunu kestım lafı edecekk oo walla beles olsa almam orenmek acısından olsa bıle
herzaman solerım encabuk we ıyı playera karsı oynayarak orenılır:)[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...