Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mor-Tel


Masakari

Öne çıkan mesajlar

gazetde reklamını gordum adamlar kablosuz sanıyede 200 mb
gonderım hızı dıyorlar (fıyat belırtmemısler )

tamamen turk ıcadı olan bır modem kullanılıyormus (kablosuz)
turktelekom un ıtıbarını artırascakmıs herkes bunu kullanacakmıs
noktadan noktaya ,noktadan cok noktaya verı gonderımı gıbı seyler soyluyordu (bıraz sallama gb geldi )
işin aslını bilen var mı ?
Kaynak:Hurriyet gazetesi 2. veya 4. sayfa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
MOR-TEL Telekom Teknoloji Laboratuvarlarında Türk Mühendisler tarafından geliştirilen ve dünya pazarına sunulan yeni ürün ve teknolojiler sayesinde, kablosuz veri iletiminde ucuzluk, yüksek kapasite ve %100 güvenilirlik…

Kablosuz iletişimde devrim yaratacak MOR-TEL WAW Turbowan p2p-200M Modemi ile Dial-Up, Kablonet, ADSL, Leasedline, Fiberoptik ve bakır kablo devri bitiyor... "MOR-TEL Kablosuz İletişim" dönemi başlıyor.

MOR-TEL WAW Turbowan p2p-200M Modemi ile:

- Şirketler ve kurumlar internet ve intranet ihtiyaçlarını fiberoptik, bakır kablo veya leasedline kullanmadan kablosuz olarak çok daha hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde yapabilecek ve böylece her türlü veri, ses ve görüntü transferini gerçekleştirebileceklerdir. Son kullanıcılar çok daha ucuza, çok daha güvenli ve kolay bir şekilde geniş bant internet ve intranet'e kavuşacaklar.

- Okullar, üniversiteler, bankalar, petrol istasyonları, çok şubeli şirketler, askeri tesisler, bakanlıklar, emniyet birimleri, adli merciler ve gümrük kapıları ile teşkilatları bu teknoloji sayesinde kendi aralarında çok cüzi bir alt yapı yatırımı ile güvenli ve hızlı bir şekilde bağlantı kurabileceklerdir.

- MOR-TEL Telekom tüm dünyaya ihraç edeceği kablosuz teknoloji ürünleri sayesnde ülkemize hem itibar hem de milyarlarca dolar döviz kazandıracak ve teknoloji sektöründe önemli ölçüde istihdam sağlayacaktır.

MOR-TEL WAW Turbowan p2p-200M Modeminin teknik özellikleri:

-Noktadan noktaya optik görüşlü (Line of Sight) 140 Km.'ye kadar aktarmasız veya daha uzun mesafelerde arabirim gerektirmeden aktarmalı saniyede 200 Megabite veri transferi.

- Noktadan noktaya çok düşük güçlerle her türlü hava koşulunda ve elektromanyetik kirlilik ortamında, performans dalgalanması olmadan maksimum ve sabit performansla mevcut anten sistemini kullanarak ve nx16'ya kadar çoğaltılabilme özelliği olan kablosuz veri aktarım ünitesi.(200 Megabit/saniye kapasiteli MOR-TEL WAW p2p-200M modemi bu şekilde aynı hat üzerinden 3.2 GB'e kadar data transferi yapılabilir.)

- Birbirlerini etkilemeden değişik data formatı ve işletim sistemlerini Plug & Play olarak ekstra yazılım, ara birim veya donanım gerektirmeden destekler. 128 bit şifreleme (encription) özelliği ile tüm data transferlerinizi %100 güvenli olarak yapar.

- Alıcı veya verici frekanslardaki her türlü kaymayı önleyici teknik özelliği bulunmaktadır. KU bantta 13 dBm maksimum güç ile 27 dBm pasif dinamik rezervi vardır.

- Multi frekans özelliği sayesinde 860 Mhz - 29.3 Ghz arasındaki tüm lisanslı ve lisanssız bantlarda çalışabilir.

- IF düzeyinden maksimum 25 dBm güçle yüksek kazançlı anten gerektirmeden 25 Km. mesafeye kadar optik görüşsüz (None Line of Sight) çalışabilme özelliği vardır.

- Enterferanssız (birbirini etkilemeden) aynı lokasyon ve aynı frekans bandında yüzlerce cihazın çalışabilme özelliği bulunmaktadır.

- 200 Megabit/saniye kapasiteli modem, TCP/IP protokolünde minimum packet delay ile 92 + 92 Megabit/saniye full dupleks throughput özelliğine sahiptir.

MOR-TEL Teknoloji Laboratuvarlarında geliştirilmiş ve geliştirilmekte olan diğer teknolojiler:

MOR-TEL UYDU MODEMİ

240 KHz bant genişliğinden SCPC olarak(MCPC de destekler) 10.8 Megabite/saniye troughput. 10(-8) bit error rate ile her türlü hava koşullarında çalışma özelliğine sahip bu modem sayesinde mevcut bant genişliği 16 kat daha fazla kullanıldığı için kullanıcıların uydu hat kiraları çok büyük ölçüde düşmektedir. Servis sağlayıcıları, telekom operatörleri TV ve Radyo şirketleri, GSM operatörleri başta olmak üzere tüm uydu kullanıcılarının maliyetlerini düşürerek karlılıklarını artırmakta ve aynı zamanda son kullanıcıların uydu üzerinden verilen hizmetleri çok daha ucuza alabilmelerini sağlamaktadır.

MOR-TEL LOW ISM MODEM

Simetrik veya asimetrik, noktadan noktaya,noktadan çok noktaya optik görüş olmadan kullanıcı başına saniyede 45 MB'ye kadar geniş bant internet veya intranet hizmeti veren kablosuz modemdir. Bandwith efficiency yüksek olduğu için çoklu ortamda mobil uygulamalar için devrim niteliğindedir.

MOR-TEL TERRESTRIAL DIGITAL BROADCASTING

Tek merkezden 50-70 Km. çaplık bir alan içindeki her haneye çanaksız, 100 dijital TV kanalı, 200-300 radyo istasyonu ve kullanıcı başına 16 Megabit /saniyeye kadar geniş bant internet bağlantısı veren kablosuz dijital yayın ve genişbant internet sistemi.

Kablosuz ürün, hizmet ve çözümlerimiz için lütfen 0312-496 3131 no’lu telefondan bizimle temasa geçiniz.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...