armra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bir ders kitabı aldım yanında (soru) cd si de vardı ancak cd çalışmadı (kitaba da ben çalışmadım :P). runtime modul hatası verdi makine. yani -- içindeki araçlardan visual basic 5 runtime modul'u yüklememe rağmen çalışmadı. şahsen bu visual basic v.s. nin derin mevzular olduğunu biliyorum ancak şöyle anlatayım tek arzum cd nin çalışması :) 1) full updateli xp bir işletim sistemim var. 2) yeni versiyonu ya da sp2'li xp için yeni sürümü, gibi bişe olabilir mi - var mıdır? bana bir yol gösterecek arkadaş bulunur mu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hnn hnn hnn, hata mesajını tam olarak yazarsan belki bişiler bulabiliriz[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 modul bulunamadı yazıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 edit: aynı msj. [Bu mesaj armra tarafından 13 Şubat 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hmm hmm, vbruntime 6 yı da yüklemeyi deneyebilirsin, muhtemelen yüklenmesi gereken şeyleri cd nin içinde bir yerlere koymuşlardır. eğer işe yaramazsa, http://www.dependencywalker.com/depends21_x86.zip bu programla, çalıştırmaya çalıştığın programın (program filesın altında bi yerlerde olcak) exesini açıp hangi modülleri yüklüyor görebilirsin. sonrasında eksik olanları netten bulup yükleriZzzz..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 saol o programa göre: Warning: At least one module has an unresolved import due to a missing export function in a delay-load dependent module. mış çözüme adım adım yaklaşıyor muyuz nedir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hah tamam ben de aynı hatayı verdirrttim bir programa, şimdi sol üstte bi liste var kernel32.dll, user32.dll falan diye bi ton şey olacak. o listede bir yerlerde başında sarı bir yuvarlak içinde soru işareti olan bir madde (veya maddeler) olması lazım "xxxx.dll" gibi. onu bulacaz netten.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Şubat 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende bir kırmızı var sarı yok MPR.DLL[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hmm bir sn, mpr.dll zaten hafif sorunlu bir dll miş onun dışında bir şeyler bulmamız lazım. büyük ihtimalle windowssystem32 nin içinde bulunuyor olması lazımmış bu mpr.dll in.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Şubat 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hmm bi sn bi sn, o zaman programın yüklendiği dizindeki tüm dll, exe uzantılı şeyleri dependency walker la açmayı deneyelim bir yerlerde mutlaka eksik bişiler (yani sarı yuvarlak içinde soru işareti) olmalı. ya da programın yazarları modül kelimesini benim bildiğimden farklı bi anlamda kullandı. bir de bu cd nin yapanların websitesine baksan belki orda işe yarar bişiler bulunabilir, ek bir müdahele olmadan sorun çıkartıyorsa herkeste sorun çıkartmıştır, ve muhakkak birileri bunu adamlara sormuştur.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Şubat 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ah ah baktım çok baktım arkadaşta da denedik ancak ondaki sitem de benimki ile aynı olduğundan (ben kurmuştum) sonuç değişmedi. ancak sp1 yüklü olmayan xp'lerde çalıştığına dair bir rivayet de var ortalarda :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eft tüm dll v.s. denerken bu yeni msj'ı bir dll verdi. Error: At least one file was not a 32-bit or 64-bit Windows module. diğerlerinin hemen hemen tamamı kafayı mpr.dll ye takmış durumda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hmm ilginç, belki de 16 bit modüldür eski bi program mı? o hatayı veren dlli açtığında hatanın yazdığı bölmenin tam üstündeki bölmede yukardan aşağı modüller sıralıdır, sorunlu olan modülün yanında aynı hatayı görüyor olman lazım, o sorunlu olanın üstüne gidelim. (yalnız hata mesajını yapan programcının da ellerinden öpmek gerek hangi modul bulunamadı canım benim hangisiii)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar