backstreet_girl Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bence sinan abimizin de wuracak gücü kalmamıştı o yüzden fazla dokunamadı. ama güzel maçtı. tebrik ediyorum tekrar sinan şamil sam ı. helal olsun!!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hehe ben Sinan ın maçları takip ediyordum hepsini degil de 4-5 tanesini izlemiştim dövüş videoları box k1 gibi pek cok çeşitli turnuva videolarına sahibim hatta bu konuda baya bilgilendigimide söyleyebilirim 2 senelik tecrübeden sonra sinanın boks maçlarını izlerken uykum geliyor adam bariz dayak yiyerek rakibi yoruyor rocky filmleri ile büyümüş hehe böyle ne yıkılıyor nede cok güçlü yumruk atıyor zaten bu maçta öyle oldu sinanın vücutta pek bi yağlı boksör gibi bir kanat kası veya omuz yok amma velakin teknik olarak vücut yapısı ile cok uyumlu bir taktik geliştirmiş o yüzdne de başarılı bir şekild eyoluna devam ediyor asla dünyanın en iyi boksörü olamaz çok komplike bir boksör degil ama gayet iyi başarılara imza atabilecek birisi.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
Öne çıkan mesajlar