cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Beyler hep beraber japko da clan kuralım.hepberaber.gerçi ben daha yeni indiriomda.herkezin baksana 500k dan fazla parası varmış hade kurak ozaman clanı.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Burda Clan kurmak icin NP lazım deil onuda bilin :D Centauru kesebilicek kapasite yeterli.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
FaillenFace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 selam arkadaşlar şuan oyunda olan var mı?
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hepiniz server kaçtasınız.banada yardım edin azsonra başlicam oyuna[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 adı en kısa olan 3.cü servır.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
FaillenFace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şuan oyundamısın vede nerdesiniz ben en kısa serverdeyim yani en alttaki nick im MataramaSuko ulaşırsanız sevinirim şuan breet teyim orc ırkından hiç bir yeri bilmiyorum yardımcı olurmusunuz plssss
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben oyunu daha yeni indiriom daha %6 sabaha biter heralde[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
FaillenFace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben 2 saatte indirdim oyunu o kadar uzun süemedi :P
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yaw benim bağlantıya bişi oldu galiba yaw 5 saat 23 dakika dio :P ulen şansa bak akşama oynarız dedik oynayamicaz.:D.yarında okul var pff pff[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Öne çıkan mesajlar