dersimli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkadaşlar merhaba ...K.O oyuna 1.5 aydır oynuyorum ferçi tam oynamıyorum:) cunku ne zaman gırse son 3 haftadır ha bire dusuyorum acaba benden kaynaklanan bır şey mı yoksa herkeste mı aynı.. bırıncı sorum bu ..ıkıncısı ise sılahlar arasında ellerınde parlayan sılahlar olan kullanıcılar var.. o silahlar nasıl oluyor yani. koyu sarı olanlar mı oluyor.cunku bıldıgım kadarıyla bır mor renk var bır mavı bırde acık sarı renklı sılahlar oluyor.. 3 uncu sorum ıse bunun gıbı yani K.O oyun gıbı ucretsız baska bır oyun varmı varsa bana adresını verırmısınız..
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dostum Dusme olayin HerkesDe waR Yani sana bagli bi sey degil. O parlayan Silahlar dediklerin Ya unique Yada +8 ve uzeri olan silahlardir Yani onlari bulman pek kolay olmaz :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 1.bendede oluyo 2.+8 olunca yanıyo(ben ole biliom) 3.bis sürü var ama hiç biri güzel değil parasız olan oyunlarda en iyi bu.(kötüsü nasıldır acaba :D)[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Öne çıkan mesajlar