Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eğirdir (1) Eğirdir (2)Eğirdir (3) Eğirdir (4) Eğirdir (5) Eğirdir (6) Bakın burası benim memleketim Eğirdir. Bir görmenizi istedim. :) [Bu mesaj Kuzgun tarafından 11 Şubat 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok beendim geliorm :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben çok geçiyorum eğirdir'den yıl boyunca 4-5 kere falan. ada'da piknik yapmışlıgımız vardır yani. güzel bi yer.dağdaki komando yazıları bitiriyo zaten ıspartadan girişte adamı eheh. ama kışın orda yaşamak istemezdim.acayip soguk oluyo orası.güneş erkenden batıyor falan. arabayla geldiğimizde bi ada tarafına kırarız, pansiyonların önlerinden adada bi tur yola devam :) [Bu mesaj Fistan tarafından 11 Şubat 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Gelin tabi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok güzel yer gidip görmek lazım.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 egirdir gezilmesi gereken yurdumuzun nacizane yerlerinden biridir diye dusunuyorum.burdurlu olarak cok gitmisligim vardır. aslında kalenin ust tarafındaki topu vs gosteren bir resim koymak lazım :D.Yada balık restoranlarını heh.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ayrıca bundan 30 sene once gol suyunun icildini babam soluyordu.su anda icilecek kadar temiz degil ama genede super,sandalla acılması cok zevklidir[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 burdur? neresinden :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hehe yassıgume[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tefenniden gelirken ki yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yeni resimler ekledim: Eğirdir (7) Eğirdir (8) Eğirdir (9) Eğirdir (10) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya bi gun evde oturuodum sıkıldım 2-3 arkadaş napsak napsak atladık arabaya eğirdir e gidicez neyse çıktık burdurdan yola az gittik uz gittik dere tepe düz gittik sora eğirdire geldik de gelmesine sağda solda adam yok bişi kum vardı oraya gidicez ama nerden sora bi kayıkçı gördük adama sorduk falan filan adam dedi atlayın götürem ama 30 milyonunuzu alırım dedi..oke dedik götür bakalım neyse atladık gidioz kayıkla adam dedi ben sizi daha güzel bi yere götürcem dedi o bilmemnekum da çok yengeç var dedi bu götürceğim yerde hiç yok dedi ee biz de kandık tabi her neyse götürdü bizi bi yerde indirdi adam yüzüo felan dedik bizde girelim neyse girdim suya gayet güzel 2 adım attım atladım yere bi baktım oneeeee Kocaman Kocamannnn.. Yengeçler...!!!! sora tabikide kaça kaça geri döndük...ama o güzelliği o doğal ortamı hiç bi yerde görmedim komando bilmemnesi felanda vardı çok güzel bi yerdi yengeçleri saymazsak türkiyenin en doğal en güzel ve gezilmesi gereken yerlerinden birisi. [hline] said: Ba'aL [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: LeBaaL, 12 Şubat 2005 19:40 tarihinde demiş ki: ya bi gun evde oturuodum sıkıldım 2-3 arkadaş napsak napsak atladık arabaya eğirdir e gidicez neyse çıktık burdurdan yola az gittik uz gittik dere tepe düz gittik sora eğirdire geldik de gelmesine sağda solda adam yok bişi kum vardı oraya gidicez ama nerden sora bi kayıkçı gördük adama sorduk falan filan adam dedi atlayın götürem ama 30 milyonunuzu alırım dedi..oke dedik götür bakalım neyse atladık gidioz kayıkla adam dedi ben sizi daha güzel bi yere götürcem dedi o bilmemnekum da çok yengeç var dedi bu götürceğim yerde hiç yok dedi ee biz de kandık tabi her neyse götürdü bizi bi yerde indirdi adam yüzüo felan dedik bizde girelim neyse girdim suya gayet güzel 2 adım attım atladım yere bi baktım oneeeee Kocaman Kocamannnn.. Yengeçler...!!!! sora tabikide kaça kaça geri döndük...ama o güzelliği o doğal ortamı hiç bi yerde görmedim komando bilmemnesi felanda vardı çok güzel bi yerdi yengeçleri saymazsak türkiyenin en doğal en güzel ve gezilmesi gereken yerlerinden birisi. [hline] said: Ba'aL [hline] Eheh vallah yengeçlere yapcak bişey yok :-) Doğal hayat malum... Amma adamın götürdüğü yeri bi tarif eder misin? Merak ettim. [Bu mesaj Kuzgun tarafından 13 Şubat 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 suyu ısıt geliyom :):):)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar