Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 kımse bır sey beklemesın bekledıklerınız olmadımı cok koyuyor ben devamsızlıgımın 19,5 gelcegını sanıyordum ama bı baktım 25 geldı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 2.30 ortalama kurmaya kalıcağım. Sıfırlar ; Matematik Kimya Fizik Kurtarma ; Edebiyat 1'den 2'ye yükselicek. Kimya 0 - 2 (Coğrafya 3 olursa kimyanın 2 olması şart değil, ancak edebiyatında 2 olması lazım.Kimbilir belki 3 felan alırım.) Coğrafya 2 - 3 Ilk hafta kıçımızı sıkıcaz biraz son ay biraz çalışmasaydım sınavlardan önce direkt kalıyordum üstelik bir sene geç başladım birde sınıf tekrarı vakit kaybı yani.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Devamsızlık limiti 9,5 gün benim devamsızlığım 18 gün raporlar 9 a düsürdüm 0,5 liğide kullandım tabii ki =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 sıcıcam ıngılızcecı kopya cektın 0 erdım dedı halbukı cekmedım yarın eger ole bı durum olurda notum 5 den asaa gelırse yıkcam kafalarına geo=4 mıllı guvenlık = 4 dıgerlerı 5 ıngılızce yı bılmıyorum ama lıse2 FM[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 lise 1 im bio:4 fizik: belli değil 4 ya da 5 gerisi 5[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hepsi 5 her sene 5 öss de 295 :P[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Lise 2 fm fizik matematik dışındakiler 5 , matematik 5 gelirse çok süfer olur valla ya hadi bakalım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Yav gelin bırakalım bu konuları unutalım birleri sıfırları geniş olalım rahat takılalım allah büyük bulunur hepsinin bir çıkarı :) Şaka bir yana sanırım tarihimin en berbat karnesi gelio kahrolası lise berbat bir yer[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya son 2 gündür gitmedim okula yoklama felan almiolar die alirlarsa bidaha lise 2 okucaz artil :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 4.87 bitek türkçe 4 o da türkçeciden; volfied bilir :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 burasi inek forumu mu kine? ehe Bu notlar ne boole yaw ben bunlari ruyamda bile gormedim simdiye kadar :D Bu gunden sonra yeni pati selami soole olsun.. "MÖÖÖÖÖÖÖÖ" :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Lise 1 1.donem :4.05 2.donem:3.68gordugunuz gibi 2.donem serdim yıl sonu:4.11[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar