Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler ne bekliyor?????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kımse bır sey beklemesın bekledıklerınız olmadımı cok koyuyor ben devamsızlıgımın 19,5 gelcegını sanıyordum ama bı baktım 25 geldı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
2.30 ortalama kurmaya kalıcağım.

Sıfırlar ;
Matematik
Kimya
Fizik

Kurtarma ;
Edebiyat 1'den 2'ye yükselicek.
Kimya 0 - 2 (Coğrafya 3 olursa kimyanın 2 olması şart değil, ancak edebiyatında 2 olması lazım.Kimbilir belki 3 felan alırım.)
Coğrafya 2 - 3

Ilk hafta kıçımızı sıkıcaz biraz son ay biraz çalışmasaydım sınavlardan önce direkt kalıyordum üstelik bir sene geç başladım birde sınıf tekrarı vakit kaybı yani.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Mesaj tarihi:
sıcıcam ıngılızcecı kopya cektın 0 erdım dedı halbukı cekmedım yarın eger ole bı durum olurda notum 5 den asaa gelırse yıkcam kafalarına

geo=4
mıllı guvenlık = 4 dıgerlerı 5

ıngılızce yı bılmıyorum ama

lıse2 FM[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Lise 2 fm fizik matematik dışındakiler 5 , matematik 5 gelirse çok süfer olur valla ya hadi bakalım.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Yav gelin bırakalım bu konuları unutalım birleri sıfırları geniş olalım rahat takılalım allah büyük bulunur hepsinin bir çıkarı :) Şaka bir yana sanırım tarihimin en berbat karnesi gelio kahrolası lise berbat bir yer[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi
Mesaj tarihi:
ya son 2 gündür gitmedim okula yoklama felan almiolar die alirlarsa bidaha lise 2 okucaz artil :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p
Mesaj tarihi:
4.87
bitek türkçe 4

o da türkçeciden; volfied bilir :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Mesaj tarihi:
burasi inek forumu mu kine? ehe

Bu notlar ne boole yaw ben bunlari ruyamda bile gormedim simdiye kadar :D
Bu gunden sonra yeni pati selami soole olsun..

"MÖÖÖÖÖÖÖÖ" :D[hline]What does not kill,makes stronger.
  • Yeni Oluştur...