supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 diez 2 ne zaman açılır bilen / takip eden birisi var mı acaba? 2 haftadır kapalı meret.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla tarih belirtilmemi$ti en son gordugumde, coming soon olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 duyduğuma göre diez kapatılıyomuş.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ciddi misin dalga mı geçiyorsun?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Banada bi arkadaş dedi bende inanmadım ama kapanırsa şaşmayın.diez de ares ten daha çok lag var.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o kadar adamlar lvl kasmıs kaparlarmı yau[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Nick:ReSuRReCTioN Clan:BLooD SKuLLs Mission:TeaM LeaDeR Character:Warrior , 5x JoB:BLaDe Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selman_yaq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 diez kapatılmaz cunku herkes lvl kasmıs bence kapatılmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbelen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Su an goctu galiba diez ben giremiyorum .. kapanma olayına gelince yapamazlar bence o kadar lvl kastik + paralı oynayan cok user var onları kaybetmeyi goze alamazlar diye dusunuyorum ...[signature][hline]<><><><><><><><> <>Diez 59 Assasian<> --------FaST-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 paralarını aldıktan sonra userların bir önemi kalmıyor.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbelen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 simdi sana soyle ornek veriyim.. ben parali oynuyorum eger server kapanırsa birdaha oynamam bu oyunu ama devam ederse diger ayda para oderim ok bundan bahsettim yani[signature][hline]<><><><><><><><> <>Diez 59 Assasian<> --------FaST-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selman_yaq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya beyler dıez e gıren varmı ben gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbelen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yoq herzamanki gibi girilmiyor aslında kapansada kurtulsak su diezden :) aynı adamları baska servera gecirseler ne hareket olur dimi :)[signature][hline]<><><><><><><><> <>Diez 59 Assasian<> --------FaST-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selman_yaq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya sbelen sen orc musun kardes jander i oldurek kasınıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbelen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 girebilirsek oldurelim :) ben Human[signature][hline]<><><><><><><><> <>Diez 59 Assasian<> --------FaST-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbelen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Can sıkıntısından Xİege girdim Pirest_tr lvl20 oldum birileri gelistirsin beni :)[signature][hline]<><><><><><><><> <>Diez 59 Assasian<> --------FaST-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selman_yaq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ama ben orc kardes senı de keserız bısı olmaz bende onu battle de oldururum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
char_of_the_year Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 lvl20 priest cok mu ugrastın onu yapmak için o_O bende hummanım assasian lvl 3x :) 4 gun surdu gunde 2 veya 3 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hayır ben mi yanlış yere girdim diyorumda yukarda diez2 yazıyo 1.sayfadaki soruyu nasıl bu konulara çekebildiniz hala anlamış degilim.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
char_of_the_year Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 :=) bende anLasam D2 muhabbeti War hep Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar