Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Herkes anvilde patlattıklarını, konuyu patlatmadan buraya yazsın. Hep beraber ağlayalım, üzülelim, oyundan soğuyalım... Benim patlattıklarım : +6 Bone Staff +7 Wizard Staff (Edit : 6 dan 7 ye çıkarken) +8 Wizard Staff (Edit : 7 den 8 ye çıkarken) +4 Viper Staff (Arkadaşın malıydı) Mirage (Yanlış hatırlıyor olabilirim. Arkadaşın malıydı) 3 adet Mage Linen Robe +5 Crimson Gauntlet +4 Crimson Pad aklıma gelenler bunlar. aklıma geldikçe yazarım...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 03 Şubat 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 en değerli patlatığm şey +5/8str chtin bottu:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 açılışı yapayım ilk zamanlarımda DURANDAL ı Upgrade scroll kullanarak +6 yaptım işi cıvıtarak yine upgrade scrolla ya olursa diyerek +7 yi denedim Netice kırmızı bir ışık hüzmesi :) diğerlerini yazmıyayım onları bilinçli yaptım vede kırıldılar olsun kaybetmeden kazanılmıyo...........[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 chitin bow salamander staff Priest chitin shell mirage bilimum chitin parts falan filan :)
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya fatih soğumadım ben ya :) tersine ısındım.girip bişeyler patlatayım dedim.bak gördünmü yaptığını :-P şaka bi yana bende +4 stafı hemde blessed upgrade scroll la patlattım.zaten bu yüzden oyundan değilde magemden soğudum.yaşasın assasinn :D
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: aKuMa_Tr, 03 Şubat 2005 18:34 tarihinde demiş ki: chitin bow salamander staff Priest chitin shell mirage bilimum chitin parts falan filan :) adonisi karıştırma : D dqd12das Bide chitin bow u + kaçta yaktın?[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
bartuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oyuna ilk başladıgım zamanlar 10-15 tane swordbreeker :) daha sonraları nası becerdiysem rogue chitin pauldron yaktım hem de +1 upgrade scroolla bastım patladı, daha sonra 4-5 tane kukry, 1 adet +4 mirage , birçok salamander,viper staff ve daha niceleri... Her seferinde oyundan tiskindim oynuyup ne kazanıcam dedim ama 1-2 gun sonra gene si.e si.e oynadım :):)[signature][hline]İsim :Lost_Pich Server: Diez LvL :55 Clan :Şu an Titans Class :Asasin
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hmmmm benim acc de bi tane rogue vardı. Eski clandan bi arkadaş ona bi bow vermişti Attacki 88 di galiba. onu patlattım. O zaman hiç bi upgrade scroll unu bilmiyodum kazma gibi cus basmısım. Bi de elemental staff patlattım. +5 e geçseydi 3-5 kuruş bişiler geçicekti elime. Önemli olan patlattıklarım diil de sonra yaşadıklarım. zaten çok matah itemler diildi. kırmızı ışığı gördükten sonra 1-2 saniyeliğine şok yaşıyorum. "keşke yapmasaydım" diyorum. Devamında vücuduma yayılan bi sıcaklık ve pişmanlık. 1 saat soora geçiyo. Bu ne olursa olsun böyle[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 benim patlattığım şeylerin haddi hesabı yok ne arasan beni bitiren upgrade sevdası oldu başlıyım viper stafflar salamendar stafflar sbler kukry 4 crimson ve daha niceleri uplamaktan biıktım hep o kırmızı çizgiyi görmekten ömrüm kısaldı falla saçımda beyaz çıkacak neredeyse[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ehueh gulucem kusra bakma yazmıs oldugun staffları bız almıyoruz bıle loot dan yada dırekt satıyoruz.. sırf burda kac tane crımson ellık kac tane crımson gogusluk bılımum parca patlattım bılmıyorum yanı kryk felan fılan adonıs dede ıkı shard patlatmıstım ıste o koymustu oyundan sogumustum :P
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 +5 den +6 gecerken bus la(doğru okudnuz)2 parca rogue chitin Yine +5 den +6 ya gecerken bir cok warior chitin yine bus la 10 parca kadar rogue chitin 20 parca kadar warior chitin priestleri saymıyorum mage crimson lari sallamıyorum 2 tane glave (Abartmıyorum bunları indirgemiş olarak yasdım tam hatırlamıyorum ama fazlası vardır eksiği yoktur) Ama farkındayım bu bir oyun giden gidiyor elde değil oyunun mantığı gladros un da söyledği gibi KUMAR üzerine kurulu en güzeli gidip prem. üye oluyoruz.....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Many viper A Few salamander Many crimson Lots Staffs (elmntl wizard vs vs...) And ı try to faild my lupus staff[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
Hasanmezarci2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 +5 rogue chitin pauldron (6 ya zorlarken) +5 rogue chitin pauldron (6 ya zorlarken & dexli ) +1 rogue chitin pads +3 rogue chitin gauntlets +5 rogue chitin pauldron 3x +1 rogue fp pauldron ( cus zorlarken) 2x +5 rogue fp pauldron (6 ya zorlarken) bikaç tane rogue fp pad (ya +2 ye zorlarken yada +6 ya) 2x +5 alchemy staff 3x +1 elemental staff ( elemental çakarken ) 4x +5 horn crossbow (6 ya zorlarken) 6x +1 horn crossbow (elemental eklerken yada cus çakarken) +7 horn crossbow (elementallı parlatmaya zorlarken!! çok az kalmıştı ühühüh) sword breaker larımı saymicam onlar bayaa var. hea hazır aklıma gelmişken +5 kukry (6 yaz zorlarken) [Bu mesaj Hasanmezarci2 tarafından 03 Şubat 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben +6 kurky i upgrade edicektim NOS la cantada CUS ile NOS vardı karistirdim 1 chitin pauldron bide +6 kukry patlattim +6 da CUS ile uzhaha :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :( patlatacak itemimiz bile yoq :) elime ne gecse satıyom valla elimde patlamasın diye[signature][hline]Server: Ares 1 - 2 (hangisine girebilirse) Nick : Kefase Class: Kendini Mage sanıyo Race: insan takliti yapıyo LvL: Enson 35 di ( boyuna level artacagına dusuyo 2 gundur) Clan: Hergün degişiyo
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 daha patlatma gibi bi lüxüm olmadı :)[signature][hline]nick:Grry race:Human level:47 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: oQo, 03 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: ben +6 kurky i upgrade edicektim NOS la cantada CUS ile NOS vardı karistirdim 1 chitin pauldron bide +6 kukry patlattim +6 da CUS ile uzhaha :D nos ne olm nfs underground la karıştırdın herhalde.
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 chitin +2 yaparken :) cihitn+3 yaparken:) chitin+4 yaparken:) chitin+5yaparken:) salamander staff+3 yaparken:) salamander staff+ yaparken:) chitin dex eklerken:) elixir staf +3 yaparken:) crimson+4yaparken:) bill+5 yaparken:) gleaver+4 yaparken:) (hiç +6 göremedim :( )[signature][hline]LuciferTR
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ya kusura bakmayında,+2-+3 yaparlen nusla sansınız %90ların üzerinde. Nasıl +2-+3 te item patlattınız anlamadım? ayrıyetten yazmıycam teker teker,cogu kolpa.Bol şans.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oy oy buraya girnce anılarm canlandı. daha comezdim oturdum anvilin kenarınaa: kukry+5 + NUS = Feyıld inat deil mi ama nerden bilim inatlasmamak gerektiini: Bi tane daha kukry bu sefer kukry+4 + NUS= feyıld Zın zın zın kırmızı halkalar anvilin etrafında. Sonra bi sure upgrade yok derkene chitin giymeye bashlayacaım zamanlara geldm,o zamanlar areste chitinin kilosunu 3.5m den alabilioduk simdi cok zamlandı. chitin helmet+1 + CUS = feyıld ( CUS basmazdım ona ama bi arkadasın lafına kandım chitinler+1 den +2 ye gecerken CUS la kırılmıo dediydi) Arkasından saydırma muhabbetleri: Ulan hasan ben senin wericein tawsiyeninn... Hani kırılmazdı lem ibish... Cleaver almısım bir hevesle kullandım kullandım ahanda daha cok damage wursun bu diyip envil in yollarına dushtuk yine. Bu na da koyduk bir NUS o da uctu. Ticarete atıldıgımın ilk gunleri bes tane +1 hornx aldım upgrade licem satıcam die dusunuom.+2 den 3 e gecio kimileri sonra kırılıolar derkenn tek kaldı NUS la +5 yaptım onu. Seytan yine durtukluo: Oooolum +6 yap daha fazla praya satarsın.Gittik BUS aldık caktık o da uctu ii mi +5 den +6 ya hornX gecemedi. Son iki haftadır kendim icin upgrade yapmıom yaparsam da kullanmıcam elden cıkarcaım malzemeleri yapıorm.dert yok tasa yok ohh olursa guzel olmazsa asagıya doru kasımpasa[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
vktk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1 den 2 ye nusla patlattıysanız hll olsun ilk kez duydum. hatta 2 den 3 e de duymadım. onada hll olsun. ve birazda oyunda işimize yarayacak konularla ilgili forumlar açsak. ben bunu patlattım sen şunu patlattın eeee? patlatmamayı anlatın. leg cut veya spike kullanmanın inceliklerini anlatın. hangi itemların hangi yaratıklardan düşme olasılığı üzerine konuşalım.dün gece yapmaya çalıştığımız gibi belirli serverlarda toplanığp beraber birşeyler yapmaya çalışalım. ya konuları bir okuyun allah aşkına, ele avuca gelen kaç tane konu var!!!
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 konu warda patlıo ardı ardına ondan bise yokmush gozukuo.bilgilerin iclernden cımbızla cekilmesi lazm.ben chitin i +1 den +2 ye gecirirken CUS kullandıydım arkadash lafına uyup.item olarak nelerden istiosn mesela birsuru item war hangisinden bahsedelm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar ben bugun kendi tarafından bir ilke sahit oldum gegine bir spear ı su 60 dmg si olanlardan CUS ile +5 yaptım BUS ile +6 yaparken kırıldı.... Güler misin aglar mısın BU arada bu benim ilk pattlattıgımdı....
Öne çıkan mesajlar