Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bir harddiskin bağlı olduğu bilgisayarı değiştirdim. Tüm driverlarını sorunsuzca kurdum. Yalnız win98 cdromu tanımıyor. Tam emin olmak için harddiskin eskiden kullandığı bilgisayardaki cdromu da denedim. Donanımsal bir arıza olmadığına eminim. Bios son derece güzel görüyor çünkü.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makarna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 başka cd dene cd de "boot" yoktur buyuk 1 ihtimaL.[signature][hline][CntrTrky] | BecKhaM RespecT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 makarna çeşidin ne senin? çubuk mu düdük mü ? :-p bios görüyorsa 98 in görmemesi gerçekten garip. cd rom u tamamen söküp o şekilde başlatıp tekrar takmayı denedin mi ? bir diğer denenesi yol da aygıt yöneticisindeki bütün ide bağlantı noktalarını silip restart etmek olabilir. ama ondan önce aygıt yöneticisinden tak kullan olanları bul desende iyi olur sanırsam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Cdrom değiştirdim, jumper kombinasyonları denedim yine de olmadı... Bilgisayarı bu sabah götürdüm yerine. Yarın deneyebilirim ide aygıtlarının tamamını silmeyi falan... Belki o fayda eder.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar