Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 selamlar, ekran kartım MSI gf4 mx440 64 mb ddr. bu dandik kartla wow oynamayı düşünüyorum fakat şu ana kadar yanında gelen cddeki driverı kullandım ve hiç memnun değilim. driverları araştırdım biraz fakat o kadar çok varki hangisi iyi hangisi kötü bilemedim. driverlardan da hiç anlamam. biri bana bu ekran kartı için hangi driverı kullanmam gerektiğini söyleyebilir mi ? hatta gönüllü biri araştırıp direk link verebilirse(çok şey istiyorum ama çaresiz kaldım) daha bi şahane olur. şimdiden teşekkürler[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 13 Şubat 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 en iyi driver en son çıkan driver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 peki kendi sitesindeki driverların en son çıkanı mı ? heryerde detonator diye şeyler görüyorum binbir çeşit. o yüzden kararsız kaldım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar