blade_neco Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar, ben upgradeler konusunda sanşız bahsız biri olarak elimdeki +5 axe'ı (119at.pow.) +6 yapacam,, üstüne blessed str+ düsünüyodum ama gevurun biri try elemantal gibi bisiler dedi, acaba bu demek istedigi şey flame damage, glacier damage gibi bisimi?? Bide bu str basmak mı iyi olur, yoksa flame falan filan mı? Bide bunlar arasında bi çelişki varmı? Lütfen bu üç sorumu cevaplarsanız pek çok sevindirik olurum..
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 elemental basman daha mantikli.. strength'i armorlara basarsin ya da neckle, earring falan takarsin. elemental basinca flame, glacier gibi ek damage veren ozellik eklenir silahina.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 görüntüde herhangi bir farklı damage olmuyor ama.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: supersonicmemed, 13 Şubat 2005 18:48 tarihinde demiş ki: görüntüde herhangi bir farklı damage olmuyor ama. o ne demek?[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ares deki posionlu silahlar bug lu şöyle özetliyim 3 wuruştan 2si 40 50 dmg sadece biri normal dmg weriyo......[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Öne çıkan mesajlar