Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Bir kutuya atilmis kullanilmamis temiz netbook. Tasinirken paketlemisiz 2 yil sonra dun görünce vereyim gitsin artik dedim. Full sarj ettim, iki web browsing falan kurcaladim, windows'un tahminine gore 4-5 saat sarji gidiyor hala. Linux falan kurarim, saga sola gezdirrim cerezlik diyen varsa alsin. Fiziksel bir sikintisi yok, cizik yok. Sarj aletiyle teslim edicem, 250tl. Detaylari söyle Samsung NP-NC10 model Intel Atom Cpu N270 1.60 GHz 3 USB port Ethernet/Lan girisi VGA girisi 2gb ram (arttirilabiliyor ama kaça hatirlamiyorum) Windows 7 Corsair Froce 128gb ssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 netbook mu kaldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Kalmis iste, ondan satiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 150 + dürüme alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 225'e verdim gitti az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar