Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kamasutra Hint edebiyatınındır, izin verilmiş, yasaklanmış pozisyonlardan falan bahsedilir. Ama sadece Hindistan için, Uzakdoğu değil yani. *!uzatır da uzatır*[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Düzeltme: Kamasutranın Caponlarla alakası yoktur,Hindistan bize uzak değildir :lol: Dogrudur Hindistan diye geciyor,ama cogu yerdede Uzakdogu diyede geçiyor.Ondan şeetmiştim.Abicim sen sakın gelme japkoya.Sana buffta yok healde yok :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 O_o[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 rocknrock hangi clandasın baba söylede bizde gelelim.....
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Buzkirpisi, 12 Şubat 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Düzeltme: Kamasutranın Caponlarla alakası yoktur,Hindistan bize uzak değildir :lol: Dogrudur Hindistan diye geciyor,ama cogu yerdede Uzakdogu diyede geçiyor.Ondan şeetmiştim.Abicim sen sakın gelme japkoya.Sana buffta yok healde yok :D Client çekmek falan lazımmış şimdi, tırstım yani ben :) Kalbini kırdıysam çok özür dilerim.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Estagfurlah kırmak ne kelime :) düzelttin bilgilendik,gayet normal :) Teşekkürler.
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: _hoodstar_, 12 Şubat 2005 19:15 tarihinde demiş ki: rocknrock hangi clandasın baba söylede bizde gelelim..... ohoo .. clanda zaten yer kalmadı bi kişiyi aldıram dedim adam sinirlendi falan.. uraşamam şuan:-O[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 huehuae abi varya japon serverına nasıl girilir diye sorulurken Birden kamasaturanın nerden geldiği hakkında tartışılan tek yer burası ;) BEyler şu yeni item hikayesi doğruysa 1-2 tane ss koyun lütfen. oyunu indirtmeyin şimdi üşeniyorum:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 12 Şubat 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Benim gördügüm 2 yeni bow var,biri enion digerini hatırlamyorum,2 yeni shield var,uniq yani.hazine sandıgı falan var,uniq dagger varmıs,2 tip yeni staff var uniq.Aslında bizim göremedigimiz bir sürü var,transparan cıkan zırhlar falan var göremiyoruz arada sırada.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Eğer onlar +8 shardsa o oyunu oynamamnın ne anlamı var? RnC saol bu arada. [signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 12 Şubat 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mirage onlar ama + kaç bilmiom :)[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 +8 de parlamaya başlıyor. +8 poison lu onlar.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 en az +8 olabilir ve bence +8 dir +9 çıkması çok zor ve bissürü yeni yaratıklar var brethde bir arkla lamia kestik ben 23 o 25 di biraz kastık ama kesetik :D biraz dolaştık baya yaratıklar var bi ara haunga warior denedik resmen nickti bizi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: SteelBB, 12 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki: +8 de parlamaya başlıyor. +8 poison lu onlar. , o kadarını bende biliyorumda +8 +9 +10 olabilir yani.. belli olmaz.[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 öyle bi demişsinki hiç bilmiyon sandım:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 _-.:Dark Vane:.-_Tenks to keriz beleş ss hosting :p[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P[Bu mesaj rockncoke tarafından 12 Şubat 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bi poqa yaramz düz Shard daha iyi bence cünki -150 hp bonus var Atack powerde az ama Glowlu :) Al saa KuardoN's Ss Masallah canım charıma [signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWNA live--------- BannedMy Logo Click Please.rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 senin ekran kartı baya bi dandikmiş ya :D[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 direct X yüklü deil pc de indirdim ama nereye yüklüceemi bilmiom :( oyunu goremiom adam gibi yavs.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ogh,directx yuklemeden calıstımı oyun o_O
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 belkide yüklememişimdir.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oyunda olan varsa bana pm atsın beraber lvl atlayalım nick= tr_hoodstar
Öne çıkan mesajlar