Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunlardan En Elit Gözüken Araba Hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla BMW 7 serisi aralarında en şık duran hem sportif hemde ağır yerine göre[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:

[Bu mesaj thasaad tarafından 08 Şubat 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
7 serisi ve 300c direk kategori dışı zaten.
diğerleri hepsi birbirinden prestijli ama bildiğim kadarıyla maybach en iyisi.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
En prestijli ve elit olan Maybach kesinlikle Turkiye'de ya kimsede yok ya da 1 kiside var bildigim kadariyla. 300c ve 7 serisi'ni ise her yerde gorebilirsin Istanbul'da, bizim kampuste bile duruyodu bi ara bi 300c.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Rolls-Royce Phantom'u bilmeden konuşmamak lazım..Benim favorim Rolls-Royce'dur....daha da çeşitli lux araba photo'ları bulup eklesenize..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
ya şimdi böle orta yaşlı playboylardan olsam hiç tereddütsüz 7 serisi alırdm ama böle daha oturaklı bi holding sahibi göbekli bi tip olsam maybach :D[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 09 Şubat 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
en elite görüken 300c ve 7 serisi bmw.
diğerleri lüks ama elite görünmüyor bence.kayık görünüyor

aynen katılıyorum bide artı olarak. 7 serisi hem oturaklı hemde spor bi araba oldugu icin her 2 sekildede guzel[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
Maybach,Maybach,Maybach diyosunuz, tamam güzel. Hatta dünyanın en lux arabası olabilir ama şekli tipik bi Mercedes sadece. Temin alışverişten dönerken park halinde bir " Jaguar XJ Series " gördüm. Durdum baktım, baya güzel araba şekil de hoş. Herkesin kendi zevki tabi[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
  • Admin
Mesaj tarihi:
tip olarak en çirkini maybach
amma velakin fiyat ve teknoloji ile lüks kategorisinde 1 numaralı olan arabada o
hatta abartı bi fiyat farkı var digerleri ile

görüntü olarak bence en güzeli chrysler 300[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
G3NK
Mesaj tarihi:
2006 BMW 3-Series

2006 BMW M5

2006 Dodge Charger

2005 Mercedes-Benz CLS

Bi de lux 4x4 arabaları da unutmamak lazım tabi.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
bir bentley cabrio
bir dodge ram 2500 SRT 10
bir ford gt 40
bir lamborghini diablo
bir Mustang Shelby
bir Corvette Stingray
bir shelby cobra

burdaki hepsinden elit görünür bana =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tamam bu spor arabaların hepsi elit ama burda gözüken arabalar spor araba değil, ağır arabalar. Baba arabalar,mafyasal arabalar[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Bentley Continental GT
bence[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
tamam da continental gt ve mustang de spor araba, m5 ve charger da..
quattroporte de spor sayılır.[signature][hline]

[Bu mesaj GeeM tarafından 10 Şubat 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...