Lithran Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Urunler 0 olarak alindi .Fatura ve kutulari eksiksiz.4 ay oluyor.Hepsi tertemiz.Son 1 aydir power tusuna basilmadi.Yani 0 gibidir. Monitor de ayni sekilde vatandan alinmis ,jelatinleri duruyor.Biraz sıkısıklık yuzunden satmak zorunda kaldim.Umarim fiyatlarda sizi mutlu eder. Anakart gigabyte ga_a320m ds2 s+v+gl ddr4 am4 matx 185tl İslemci Amd am4 anthlon x4 950 7th 3.5 ghz 175 tl Corsair 8 gb tek slot 2133mhz ddr4 ram 290tl Benq 21.5 gw2370h full hd led 325 tl Xigmatek ares 600w usb 3.0 midtatx 190 tl Hi level 120 gb Ssd 170 tl Yesillik olsun diye satmiyorum.Kredi sikisikligi icin.Fiyat konusunda inebilecegim bu kadar.Cidden toz cizik vs hic bir sey yok. Satilmazsa olucu siteye yazacagim.Odeme gelmesi halinde en gec ertesi gunu kargolayacagim. Eskişehirdeyim,elden gelip gorerek alabilirsiniz.Hadi diger parcalar kolayda ,monitor ve kasayi nasil yapariz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 ram ucuz sanki, biraz daha koyabilirsin bence üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Abi koysam bu seferde illaki birisi cikip laf sokacak.Korka korka birsey satiyorum burada.Sikismasam ugrasmayacagim.Bu ayi cikarmam lazim.Hersey tersmi gider insanin hayatinda delirium ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Elimde sadece ssd ve hdd kaldi,hepsini letgodan sattim.Hakketen letgo hizli cikti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 hizli resim ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Viruslu acma sen sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Anakart ve islemciyi alacak insan evladi 1 hafta oyaladi almadi. Anakart 170 İslemci 165 tl Olarak satiliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar